18 år siden

Sommerferie ... ahhhh!

Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
9 måneder, 16 dage siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
7 år siden
Er lige et smut hjemme mellem 2 ferieophold - vi har lige været en uge i sommerhus på Als med børnene og i overmorgen (alt for f... tidligt ) daffer vi af til Skiathos i Grækenland i en uge. GLÆDER mig!!!!! Jo - det er samme sted, som vi var sidste år - men det kan SAGTENS tåle et gensyn ... der var bare så ualmindeligt pragtfuldt.

Vi købte en uspecificeret rejse til Skiathos - og i mellemtiden har Lars så fået kontakt med en tysker, som udlejer store sejl- og motorbåde til rige turister i det græske ø-hav. Denne kontakt er ført til, at Lars nu skal være tyskerens repræsentant i Skandinavien! OG - derfor har denne venlige tysker stillet sin 42 fods Jeanneau Sun Odyssey til rådighed for os i hele den uge, vi er på Skiathos. Phew!

Og mig, som bare er så inkarneret en landkrabbe!

Båden ligger midt på havnepromenaden i hjertet af Skiathos by, lige ud for alle tavernaerne/barerne/caféerne , så det skal nok blive nemt at falde i søvn! Det lykkedes os ikke at afbestille hotelværelset - så hvis det bliver alt for uudholdeligt at bo på båden, kan vi jo bruge dét i stedet

Husker stadig den mættede duft af søde figner og Kalamatas-oliven, den intense og altomsluttende hede luft, som vi nærmest måtte indånde i bidder, cikadernes øredøvende sang, lyden af de dødforagtende scootere, som myldrede respektløst ind og ud mellem de af turisterne lejede firhjulstrækkere og de hestetrukne trækærrer med alskens nyplukkede frugter.

Turen sidste år var min første rejse til Grækenland. Først da forstod jeg, hvorfor folk altid vender tilbage dertil. Grækenland er ... Grækenland. Jeg må ha mere!

Sommerferieknus,
Helle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerferie ... ahhhh! er publiceret 21/07-2003 23:19 af HellePia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.