Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hey dagbog, jeg har tænkt på hvordan jeg skulle forberede mig til mødet den 3. med jobcenteret..well, i told you :) jeg tænker på at notere alle de spørgsmål ned, som jeg ved jeg vil få, - også vil jeg indspille svarene på min ipad *GG* og spille dem for dem...eller ihvertfald have dem skrevet ned...jeg ved du vil sige, jamen du kender da ikke spørgsmålene på forhånd..?? - Ja og nej...jeg kender person galleriet..jeg kender det jeg vil kalde "intent" feks, vil hende den gamle dame starte positivt, med at sige og spørge til hvordan det går på arbejdet... - Mit svar vil være afvisende, - det ved du jo allerede, og jeg har ikke mere at tilføje (normalt vil hun regne med, at jeg ville fortælle om det, eftersom det jo går godt, - og det vil så give hende en åbning til at spørge videre) - entry, - denied :) da jeg ved hvordan de fungere, har jeg tænkt mig at "mind fucke" dem *GG* - jeg lader mig ikke lulle ind i en positiv stemning, så de kan få deres agenda igennem..jeg går efter benet...jeg tænkte jeg ville skrive hvad konklussionen var også inden...den kan de selv få lov til at læse op..med et efterfølgende "taaa daaaa" - og "var det så ikke spild af min tid? " *GG* - jeg kunne også være endnu mere provo, - og lave det hele som en bog :) fordi, hende den anden fra jobcenteret sidder nok ved siden af mig, - hvilket betyder at jeg kan lade hende læse med, i de svar jeg allerede har forberedt.. som sagt det er ikke magi, - folk er bare så gennemsigtige..

Det er værre når man elsker en person, også allerede ved på forhånd hvornår det er forbi...fordi man kan tyde hende på alt hvad hun siger og gør...lige som hende sidst :(

hende der hedder det samme fra jobcenteret skrev iøvigt at det ikke ændre noget, at hun stadig kan lide mig...she's trying to play me, - knowing my pain..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forberedelse er publiceret 13/12-2012 18:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.