1-09
Halina Abram...
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Julen er nået til den gamle stald hvor vi bor.. Kulden er heldigvis ikke nået lige så langt, takket være opsat varmepumpe, så der grovhygges med den indendørs varme.. Det er altså bare sejest at gå i seng fordi man er træt - og ikke fordi man fryser..!

Med jul følger juledekoration fra lillesøster og skrabejulekalender fra mor og far..

Det går nogenlunde med at følge med hvad angår kalenderlyset i juledekorationen - skrabejulekalenderen bliver taget lidt i etaper.. Indtil videre med 7 dages mellemrum..

I aften står den på julefrokost hos GC. Alt i mit stritter imod lige nu, selvom jeg ihærdigt prøver at overbevise mig selv om at det bliver hyggeligt! Teak var overrasket over at GC ikke havde inviteret sine venner med også - mente at det var lidt underligt hvis det kun blev GC og hans hjælpere(læs:piger). Omvendt så er det så også julefrokost for det lille firma opbygget omkring ham.. Så egentlig er det helt okay, men indrømmet, det havde da været sjovere.. Om ikke andet hvis vores bedre halvdele kunne slæbes med.. Men sådan skulle det ikke være.. Ydermere har GC proklameret at han glæder sig til en aften hvor ingen holder igen med noget og bare øser indenbords, til vi segner alle sammen.. Jeg ved ikke præcis hvad han regner med - eller jo, måske er det i virkeligheden fordi jeg ved præcis hvad han regner med.. Kommer helt sikkert til at skuffe, vil mægtig gerne være super frisk dagen efter - og jeg bryder mig ikke om at være væltende fuld i lige præcis det selskab.. Blandt venner - okay - blandt kolleger og en chef med alkoholiske tendenser.. No way!

Derudover fik jeg gjort et ihærdigt forsøg på at få klaret julegaverne i går.. Det lykkedes delvist, fik hjulpet Teak til at købe en til mig..

En guldring med diamant..

Ikke noget med noget falden på knæ eller noget, bare en god solid guldring med en fin diamant.. Selvfølgelig ikke den mindste i serien, eftersom den lignede noget der ikke var der, mente manden..

Sådan! Så fik han bestemt sig, jeg fik prøvet og ringen er bestilt i den rigtige størrelse..

Tilbage er nu kun at vente til jul, og så foregive at se meget overrasket ud.. Men come on, det bliver vist ikke noget problem..

En ring med diamant.. Ikke dårligt, specielt når manden selv krammer mig ud af forretningen og afslutter med et kram og mumler at jeg er det hele værd, og mere til endda..

Uha! Føler mig heldig...:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ring med diamant.. er publiceret 14/12-2012 08:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.