Et lille smil...

Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Et lille smil og en smule venlighed kan betyde meget. For eksempel her til morgen da jeg kom på arbejde. Jeg smilede venligt og nikkede godmorgen til damen i omstillingen og hun lyste helt op og smilede glad igen. Og på vej hen til kontoret, kom jeg forbi et venteværelse hvor der sad et par kvinder. Jeg mødte en af kvindernes blikke og smilede til hende. Og hun smilede igen. Selvom vi ikke kendte hinanden. Men jeg tror, at bare det at give en anden person et lille smil kan måske live dagen lidt mere op og gøre den lidt mindre trist. Man kommer altså lidt længere med et smil og lidt venlighed !

Og så er jeg begyndt at planlægge min fødselsdag !

Jeg har fået ringet og mailet rundt til dem jeg gerne ville have med og nu har de alle givet svar. Næsten alle kunne komme. Kun to veninder (+ den enes mand) kunne ikke komme. Den ene skulle rejse på ferie samme dag. Den anden kunne ikke komme fordi, hun og hendes mand ikke kunne få passet deres børn. (Æv !)

Nå, men vi bliver da 9 i alt. Så skal jeg bare have fundet ud af hvad vi skal lave. Om vi skal ud og bowle og bagefter ud og spise. Eller om jeg finder ud af noget helt andet. Men nu er datoen og gæsterne da i det mindste på plads.

Dorthea Rose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et lille smil... er publiceret 24/07-2003 23:26 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.