11 år siden

Griber om sig

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det er underligt, at når jeg rydder op eller gør rent, så flytter div. ting rundt omkring! Selvfølgelig til de respektive rum som de skal være i, men dermed også rod i disse. Det vil sige, at jo mere jeg roder op - jo mere bliver det andetsteds at ordne! Mangler bare at sætte en lampe op i den mindstes tidl. værelse, og så er den klaret. Håber at lugten af en ugidelig teenager forsvinder med udsmidning af hans seng, samt gulvtæppet! En af mine mange stridigheder med ham var, at holde det værelse. Han havde bl.a. en stofbriks - hvor han ikke "magtede" at ligge lagen på, samt en gulvtæppe der sjælden så en støvsuger". Han kunne virkelig sætte mit pis i kog engang imellem, og var total ligeglad!

Har fået min fars fladskærm derind, som ellers har lagt på en madras-hvilket jeg er overbevist om at den ikke havde godt af! Samtidig har vi flyttet en Box madras derind, så nu behøver jeg ikke at gå i stuen, når jeg desertere fra sengen pga. uro i benene! Claus mener, at jeg kunne få en plads på landsholdet når det sker, så derfor smutter jeg!

Han mener også at han har været et jaget bytte i dag. Har holdt mange salgstaler, så som " vil du ikke være sød" " kan du ikke lige" osv. Han er dog meget tilfreds med alt det vi har nået! Har kun 6 punkter på min alenlange "to do" liste. Forventer mindst to mindre i dag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Griber om sig er publiceret 14/02-2013 20:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.