11 år siden

Endelig pengedag

sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Det har været en sej måned at komme igennem arbejdsmæssig, men det er ikke noget nyt i for februar mdr. Det er ikke de almindelige månedens lønninger vi mærker, men derimod dem som har mindst penge, så som bistand, pension og SU! Området i den anden ende af den vej jeg bor, er præget af kommunelejligheder - hvor der bor en del socialbelastede af den ene eller anden slags! Det er lidt tragisk komisk hvordan det område blomster helt op omkring den første!

Dyrlægen fandt desværre lopper på Hubert, så nu er de begge fået en loppekur. Yderligere fik de noget antibiotika for det udslet de begge har deraf. Dyrlægen mente at de kunne have haft lopper i en 2-3 uger-hvilket passer med da jeg var nede ved André og gøre rent. Jeg har sagt til både ham og Michelle, at de ikke skal have deres hunde med herud!

Mindstemanden og hans kæreste var hjemme fra Sjælland sidste weekend. Han fortalte at han var gået ud af skolen pga. at ikke kunne læse op på det han manglede, da han var sygemeldt pga. tyktarmen. Han har indtil videre fået et arbejde i en Superbedst med løntilskud. Om de vil beholde ham når den udløber er uvis! Det er ikke for at nedgøre ham, men jeg tror at en uddannelse ligger langt ude i fremtiden. Han er bestemt ikke tabt bag en vogn, men han mister hurtig interesse, og giver op!

Futte har netop meddelt, at han ikke "smutter" inden for de næste 8 år, da han lige har købt en ny bil. Så må vi håbe at nedgangen i erhververet ikke fortsætter at være nedad gående, og vi bliver tvungne til at fyre ham! Vi har inden for den sidste år mistet kontraktkørsler for flere millioner, og det er mærkbart. Men føler at det kun kan gå fremad nu.

Vil gøre dagens gøremål færdig, så jeg med ro i sindet kan tage på arbejde i weekenden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig pengedag er publiceret 28/02-2013 19:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.