11 år siden

Fuld af ideer

Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Når man skal passe på sig, er der ingen grænser for ting der skal gøres! Vinduerne ser herrens ud, og garagen trænger gevaldig til at blive ryddet op, samt fejet! Når så muligheden er der, er der mange undskyldninger for at udsætte det. Var ude i haven i dag, for at hente hundenes legetøj. Hold da op hvor den egentlig ser ud! Har foreslået Claus, at vi deler græsplænen op i to, og fræser dem en af gangen og sår ny græs. Selvfølgelig med afskærmning, så hundene ikke kan komme der. Når jeg siger at det kunne jeg godt tænke mig, så svarer han " det skal jeg nok". Det er ikke nemt at få lov til noget her!

Det er min første dag mit klip i kørekortet efter den er udløbet. MEN jeg fik en bøde fornylig, dog uden klip. Man bliver så irriteret på sig selv, men man ved det jo godt. Så senere en ambulance uden udrykning blive blisset, så de er heller ikke helliget! Claus kørte på et tidspunkt med en betjent. Han sagde, at de normalvis acceptere en maks. overskridelse på 40 % på vise strækninger, for hyrevognene om natten i weekenderne. Der er desværre nogen som ikke kan nøjes med det!

Jeg har endelig fået mig taget sammen til at vaske de to sække af Andrés beskidte tøj, som jeg har haft stående udenfor i minimum. en måned. Trods det, så er lugten (stanken) den samme-hvilket bestemt ikke er godt. Regner med at køre tøjet, samt det service jeg har vasket, ud i boxit i morgen.
Har skrevet sammen med ham som André købte hunden af. Han gav 1500 kr. for den, så de 10 500 kr. André påstår, er helt hen i vejret. Han har i dag prøvet at sælge hunden til mig for 3500 kr. da han allerede er uden penge i denne måned. Det har jeg bestemt afslået, og sagt at bare dyrlægeregningen koster 2500 kr. - hvilket han skrev han var ligeglad med. Han havde brug for penge til mad og smøger! Maden har jeg sagt han kan komme her og spise, men det har han afslået pga. Claus! Grundet dertil er at han har svært ved at få stillet krav, som Claus (og jeg) stiller mht. at han skal i bad og vasket tøj. Det er nemmere at være sur på Claus som ikke er hans far, som på mig.

Jeg vil ned i kælderen og tjekke vasketøjet ud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuld af ideer er publiceret 08/04-2013 23:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.