vrede og tåre 15:37

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hey dagbog, - jeg har svært ved at sove.., - jeg tænker..jeg føler en kæmpe vrede, og samtidig græder jeg. Super stærke følelser, der fylder mig og flyder over..

Jeg er vred fordi man spilder min tid, og formulere sig truende..på noget der var min ide, og som jeg allerede har sagt ja til..og jeg er ked af det, fordi jeg føler ingen lyst til at leve..og alt er stærkere end nogen sinde. Jeg tror det skyldes de papir, - der lægger og skaber gnister i mit baghoved..gnister der gør mig vredere og vredere..

i dont like planning for a future, i cant se myself in..2 gange har jeg set en alternativ fremtid, like a passing moment..som da jeg gik forbi et reb i fakta.,.jeg må ringe idag, så jeg kan få luft..jeg kan bare ikke sove for det..græder stadig..

Klokken er nu 15:37 , og den første kamp er vundet..Jeg fik hende til at indse at hun havde lavet en fejl..problemet er bare, at hun ikke kan ændre den i hendes system..Jeg har aldrig været pedel medhjælper..hvilket nu står på et papir at jeg har..dette system er i princippet rigtig farligt..for der kan ikke slettes i det..så de kan skrive alle de usandheder de vil..uden at det kan ændres..

Næste kamp er i næste uge..måske onsdag..Jeg skal nok vinde..for jeg er villig til at ofre alt..efter målsætninger..hvis de trækker en kniv, trækker jeg en pistol..hvis de såre mig, dræber jeg.,.sådan vinder man sine kampe..hvilket betyder, at aftaler vi har lavet, - bliver "nul and void" hvis de ikke giver sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vrede og tåre 15:37 er publiceret 15/04-2013 05:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.