En hyggelig dag

Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Jeg er stadigvæk vågen, klokken er nu 00:35.
Alt virker mærkeligt, jeg høre højt musik, midt om natten, men de kommer ikke, de kommer ikke inde og beder mig slukke eller tag høretelefoner på, tro ikke de er hjemme.
Klokken er nu for længst passeret 3, men jeg er ikke træt, jeg keder mig nu mere, jeg høre låsen til hoveddøren går op, nu forstår jeg bedre at de ikke var komme ind til mig, de var ikke hjemme.

Vågner klokken 11, havde regnet med at vågne klokken 6 som altid, men jeg var jo også sent oppe, jeg beslutter mig for at prøve og se om jeg kan nå min pc, var doven og ville helst ikke rejse mig, jeg fik fat i den.
Klokken er nu 16, rejser mig endelig op og går i bad og får tøj på osv., klokken er nu blevet 16:30, hvis jeg skynder mig kan jeg lige nå at være sammen med nogen, udenset hvad skal jeg ud, havde ikke været udenfor hele 3 dage.
Jeg lægger en seddel, hvor der står at jeg er gået en tur op til en veninde, jeg træder ud for døren, og jeg fik en følelse jeg ikke havde prøvet før, det var fantastisk, at mærke solens stråler ramme mit ansigt, mærke den kølige brise mod min jakken men kunne ikke mærke den som jeg plejer, normalt ville det være koldt når en brise ramte min jakke, men det var den ikke nu, det kunne kun betyde en ting sommer var endelig på vej.
Jeg ringede min veninde op, imens jeg fik op ad vingerne til det vinge hvor hun bor i, men da jeg fik fat i hende ville hun ikke ud og gå, så jeg forsatte længer op og gik hjem til min lillebror.
Jeg bankede på, det var Heidi der åbnede, jeg spurgte om jeg forstyrede og det gjorde jeg for de var midt i maden, hun spurgte mig hvad jeg ville og jeg sagde at jeg ville spørge om min lillebror kunne være sammen, men det kunne han ikke, men fik lov til at komme ind og sige hej.
Da de var færdig med at spise blev jeg budt på sodavand, og jeg sagde pænt ja til tilbudet, min lillebror viste mig alle de penge han havde skrabet sammen til at købe fodbold ting med.
Klokken var nu over 6, jeg kender hvad tid jeg skal være hjemme på og det er altid klokken 6, jeg holder øje med uret, jeg ved godt jeg skulle være hjemme nu med ville ikke gå fra dem når jeg nu endelig har set dem igen.
Der er gået et kvarter og min lillebror skal i bad, for han skal i skole i morgen, jeg siger farvel til ham og giver ham et kram, Heidi og Bo siger at jeg nok ikke skal gå hjem og sige at jeg har været hos dem, men de ved godt det ikke er mig der skal være bekymret for om at jeg siger det, men nu mere om min lillebror kan holde munden lukket om det.
Jeg er på vej hjem, holder øje med alt der bevæger sig lige indtil jeg er kommet hen til, der vingerne igen, man ved jo aldrig hvor ens mor er.

Jeg sider på min pc, da en af minde venner Jacob ringer til mig, ham og Mia er ned ved bål pladsen ved skolen, og i spørg om jeg vil komme, så jeg tager jakken på og går der over, og rigtig nok som jeg tænkte, skal vi lave bål, jeg for penge og bliver sendt i netto efter skum fiduser, så vi fik ristet nogle skum fiduser.

Jeg er kommet hjem, efter at være en time længer ude end jeg må, de sover, jeg går op på mit værelse og gør klar til at sove, men jeg finder hurtigt ud af at der kommer en film jeg gerne vil se, så jeg ser filmen og lægger mig til at sove.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hyggelig dag er publiceret 15/04-2013 15:47 af Maria Hahn (M. F. Hahn).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.