Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
6 måneder, 7 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Vi har haft montør på vores helt nye fryser idag der altså ikke køler nok, han mener køleelemtet er utæt og vil høre butikken om fryseren skal byttes eller han skal rep den..

I aften har jeg så været nede rengøre den gamle fryser den står godt nok ude i regnen mennn ja mon ikke den kan fryse vare ned, under alle omstændigheder startet op og imorgen flytter vi frostvarene ned..

Så har vi været til begravelse en nabokone er død af kræft, jeg kender manden bedst der altid har tid til en kop kaffe når han kører forbi på traktoren.. hele byen har nærmest været med i kirke og på kroen.. jeg er jo sådan en tilflytter og synes det er svært at begå mig mellem alle de der ansigter..

Min kæreste mødte så hendes barndoms legekammerart Jens det var de eneste børn i byen så de fant sammen der inden skolestart.. de havde hvis været nogle bøller og smadret vinduerne til hønsehuset bare fordi det var sjovt..

Kærestens mor arbejdede jo på kroen som kogekone så min kæreste blev som lille pige sendt op i kroens tårn hvorfra man kunne se hvor mange kaffekopper der skulle på bordet efter begravelse Kroen kunne sikkert godt bruge sådan en pige idag under alle omstændigheder måtte der hurtigt findes borde og kopper til 30 mere.

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget begravelse er publiceret 25/04-2013 21:26 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.