hovedpine

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Hey dagbog,..jeg har haft hovedpine de sidste par dage..lakris, - jeg kan ikke tåle det mere. Jeg er nedtrykt, - og det er ikke fordi der ikke er positive ting, - men de er bare lige meget..Eks, min Figur Elle,..i wow, - fik næsten alt hvad jeg kunne tænke mig af nyt og bedre udstyr..folk kalder mig for "ven" der..og jeg ved ikke hvorfor..

en fra folkeskolen skrev, at hendes unge havde fået skoldkopper..og at det var regeringens skyld..så jeg skrev humoristisk tilbage, at det kunne det ikke være..så ville ungen ha fået blå hunde/lejesvende..og en jeg ikke kender, gav den en "thumbs up" -

jeg tænkte på at få lavet en T-shirt med en stor djævel på..,neden under skal der stå.."god is busy, can i help?" - jeg har en date i næste uge, som jeg ikke gider tage på....det er en af dem jeg tager på, fordi jeg giver alle en chance af princip...den tand jeg fik en metal krone på, gør stadig ondt..venter på porselæns kronen..

Jeg købte noget til at lave fødselsdags boller med, - tænkte på at lave de boller imorgen..nej ingen har fødselsdag..som jeg kender..men, hey..man skal prøve noget nyt engang imellem..heh,- hvis jeg ikke finder på noget..så er mine dage bare ens..fri eller arbejde..computer, mad, tv..sove. med alt det triville ind imellem..og en aften her..en skærm stående på et rodet bord, der er tæt på vægen..til den ene side er køkkenet..den anden tv'et, og vinduerne der minder mig om, at det er aften,.og at jeg er alene som altid..

Snart går jeg i seng, - sover til klokken 6..ooh ..der er brænd uden for..skal lige ud på min altan for at se..kan også være det var en ambulance der holdt over ved de andre blokke..der var i hvert fald udrykning på..da den kom..hmm, min bror mener, at stedet her omkring er blevet bedre på det seneste..at der er år tilbage, at der var påsat brænd et sted..jeg mener..så længe der ikke har fjernet de klaphatte der gør det..såå, kan de renovere ligeså meget de vil..det vil ikke hjælpe....det minder mig lidt om den historie med skildpadden og skorpionen..man kan ikke ændre folks natur, ved at ændre deres omgivelser lidt..men det er kun det positive der kommer med i det blad..resten forties...sell out.

så kommer børnene snart tilbage..og lærerne..jeg fik fortalt, at der var en bus med børn..der alle råbte "heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Keeeeeennnny" da jeg skulle hjem fredag? - det lød som om alle ville hilse på mig,.de andre passagere kiggede og smilede til mig..jeg hilste selvfølgelig tilbage på ungerne..not that i know any names.,.men altid godt at sætte sig ind i bussen..lukke øjnene og ønske man var væk..

inden jeg går i seng, må jeg hellere lytte til en gammel sang..der vist beskriver noget af mit liv også..the great pretender..med freddie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hovedpine er publiceret 27/04-2013 22:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.