Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
8 år siden
håb
Halina Abram...
3 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Blev ringet op af Michelle i går. Hun var meget oprørt og usammenhængende! Fik dog så meget ud af hende, at en hun tidl. har huseret under en springtur, er blevet løsladt! Denne har så slået hende, samt truget hende til at acceptere han fik adr. hos hende! Den pågældende har netop siddet 8 år inde for drab på en ex kærestes far. På tidspunktet jeg talte med hende var hun på et værested, som hun ikke turde forlade, da pågældende ville komme tilbage dertil! og hente hende. Vi aftalte at hun skrev en sms når hun kom hjem. I halvanden time sad jeg bare med hammerne hjerte og uro i kroppen over for "HVAD FANDEN ER DET NU FOR NOGET". Jeg ringede til hende og da var hun kommet hjem. Kunne høre kæresten i baggrunden-hvilket fik hende til at råbe "HOLD SÅ DIN KÆFT - jeg taler med min mor". Afsluttede samtalen og tog en taxa derned.

Blev mødt at to stærkt påvirkede.... Michelle med nærmest udstående vrede øjne og store propiller, samt kæresten i samme boldgade. Måden han talte på er genkendelig for mig fra andre misbrugere! De påvirkede øjne, det udtryksløse ansigt, samt sammenbidende tænder imens læberne talte aggressivt! Michelle var meget oprørt over hele situationen. Kæresten begyndte med selvmordstrudsler, da Michelle tilsyneladende havde kørt "psykisk terror" imod ham og den netop løsladte de sidste 48 timer! Af erfaring ved jeg det ikke er urealistisk, hvis hun har været påvirket alt den tid. Den uvedkommende kom på et tidspunkt ind i lejligheden-hvilket fik hende til at gribe fat i et bat, som kæresten dog fik fat fra hende. Jeg sad i første omgang passiv og iagttog, men da han stillede sig tæt op af hende og råbte " VIL DU NOGET", rejste jeg mig op i mellem dem, med ansigtet imod ham og sagde " NU STOPPER VI ". Han trådte tilbage, og inden længe forlod han og kæresten lejligheden.

Under den verbale turmult kom det frem, at Michelle får/tager det meste af kærestens medicin - hvilket jeg også så da hun tog en flaske for munden! Tog den fra hende, og så at det var metadon. Vi havde tidl. talt om at hun og kæresten kunne komme herud i nogen dage, til der var kommet mere ro på, men i deres tilstand ser jeg helst hælen end tåen. Jeg magter hende simpelthen ikke indenfor mine døre på den måde. I hendes påvirkede tilstand er hun som en landmine, som kan springe hvornår som helst.

Hold kæft hvor problemstillingerne omkring mine børn, giver mange spekulationer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et sandt inferno er publiceret 02/05-2013 15:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.