Frikadellemor
Olivia Birch...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
1 år, 3 måneder siden
Kennys dagbog, 1-6 det er ikke fordi jeg ville have haft tomat på, men da jeg åbnede glasset..røg det! - ja..jeg har aldrig set noget lignede..føj..ikke at jeg ville have haft det på alligevel..

nu laver jeg en pizza med noget kød striber..aner ikke hvad det var..7 fed hvidløg..1 stk peber frugt..gede ost...rigeligt af det...lidt chili ost også...men meget lidt...majs, selvfølgelig også..og det er så min pizza..nu skal der smages på den..har lige taget den ud af ovnen..

det bliver dagens højde punkt..resten er stilhed.

19:19 - fik spist halvdelen af den pizza..var jo en købens bund..men lige nu..puuuuuhaa..den blev lidt meget på de sidste par bider..men ellers ok..jeg tror nok jeg kommer til at stinke..men ooh well, jeg er alligevel alene de næste par dage...well, story of my life really..så man kan ligeså godt skeje lidt ud når man er alene alligevel..

19:21 - føøøøøj., den smag og lugt kommer til at hænge her i lang tid.,.aaaaaaad..til dem der siger jeg aldrig prøver noget nyt..you dont know me..at all..+ alt det hemmelige jeg ikke fortæller..not that it ever pans out...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pizza med gedeost er publiceret 01/06-2013 18:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.