Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Kennys dagbog 7-6. Jeg var ude på den anden skole og hjælpe..de var meget taknemmelige, selv synes jeg det var lidt underligt..fordi det jeg gjorde er så let, at selv et 2 årig barn kunne gøre det...havde min "dont get mad, get evil" T-shirt på..fik lærer smil og anekdote..jeg kunne bare tage kaffe og kage hvis det var..jeg er nu ikke til den slags..og bryder mig ikke om denne overflod af venlighed..jeg er bare mig! - de eneste tak jeg behøver, er den tanke jeg får, når jeg ved at jeg har gjort en forskel..når jeg ved, at efterfølgende så vil der være en ny mulighed, som jeg har været med til at skabe..det er nok for mig..jeg sagde Ja tak til et glas vand..jeg bryder mig nu ellers ikke om vand..men min mund føltes som var den fyldt med klister..

Hjemme ved mig selv, bestilte jeg den 4-5 mands pizza..som jeg fik en indskudt tanke om at gøre..hjem til mine forældre..stor, med kød og pom frits ovenpå..og dressing..lækker..160kr..man lever kun en gang..

nu har jeg mest af alt lyst til at gå i seng..stilheden og ensomheden er over mig..den verden vil dømme mig til i mange flere år..hvis det stod til den..lad mig gå...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smil er publiceret 07/06-2013 21:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.