16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Så er himmel og helvede i ét!

Svoger og hans russiske kone har solgt lejlighed og købt et kæmpe hus. Lang pokker i vold. De skal selvfølgelig flytte, men svoger er ikke så meddelsom og vi skal alt muligt den weekend, så svigermor er gået i selvsving og er ikke til at styre...

Hun er skøn, men hold kæft hun er en belastning, når hun er i det humør. Hun hidser sig op og får den dér frygtelige knirkende og bebrejdende stemme på, fordi hun ikke kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Det går ud over os alle sammen, og jeg får lyst til at sige: "Så slap dog af! Vi skal nok finde ud af det." Men det kan hun slet ikke tåle, så nu må jeg ud med det her..

Heldigvis er B mand nok til at tage snakken med hende og få udredet diverse misforståelser, og jeg holder mig på afstand, for jeg skal ikke have bidt hovedet af - ikke i dag i hvert fald ;)

Sidst var hun en rigtig ko, og jeg selvom ved hvor det kommer fra, fik hun sagt og gjort nogle ting, som kommer til overfladen en gang imellem.

Men der skal jo renses ud en gang imellem, og det er så nu... Hader det, og der er ingen, der kan lide det, men sådan er det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der skal renses ud! er publiceret 14/06-2013 13:44 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.