Jeg fik ret...igen..

Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Kennys Dagbog 14-6 - Ja jeg fik ret, igen..2 kælder rum rundt om mit, er blevet forsøgt brudt ind i.. ja ikke i mit, jeg har en god lås på..for i modsætning til de urealistiske positive tom hjerner..så kender jeg mennesket ..de fleste folk er nok født med begge dele i sig..synderne, og retfærdigheden..problemet er blot balancen, kulturen der skaber os, fører os ned af veje i vores opvækst....vi har svært kan slippe ud af, kun hvis man erkender vejen man er på..kan man aktivt ændre ruten...hvis man vil!...og ingen overflade forbedringer, eller socialt pis kan ændre på det..selv om folk kan påvirke, er man til sidst sin egen herre.. og folk her omkring,..tyve, pyromaner, bandefolk...crap will be crap..no matter what you dress it up in.. det sørgelige er, dem der ikke fatter dette bestemmer..stod det til mig kom der overvågnings kamera'er op..

i morgen skal jeg så møde til det der IT-Support uddannelses møde..det obligatoriske, som jeg skulle tilmelde mig..og gjorde...jeg skal overtale en lærer til, at jeg ikke skal have engelsk..og hvis jeg ikke kan..så vil jeg rette på læreren ved alle lejligheder jeg får..I am gonna be that teachers worst nightmare.. - for laver vedkommende fejl, retter jeg dem, - no fear, no mercy, - only war.

Også får jeg brug for hele min styrke den næste uge, min vilje til slæbe selv når jeg ikke kan mere..vise verden, at jeg gør hvad der passer mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg fik ret...igen.. er publiceret 14/06-2013 23:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.