Jeg fik ret...igen..

Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
5 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
6 år siden
Surkål
Vina Frank (...
7 måneder, 3 dage siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
7 år siden
Kennys Dagbog 14-6 - Ja jeg fik ret, igen..2 kælder rum rundt om mit, er blevet forsøgt brudt ind i.. ja ikke i mit, jeg har en god lås på..for i modsætning til de urealistiske positive tom hjerner..så kender jeg mennesket ..de fleste folk er nok født med begge dele i sig..synderne, og retfærdigheden..problemet er blot balancen, kulturen der skaber os, fører os ned af veje i vores opvækst....vi har svært kan slippe ud af, kun hvis man erkender vejen man er på..kan man aktivt ændre ruten...hvis man vil!...og ingen overflade forbedringer, eller socialt pis kan ændre på det..selv om folk kan påvirke, er man til sidst sin egen herre.. og folk her omkring,..tyve, pyromaner, bandefolk...crap will be crap..no matter what you dress it up in.. det sørgelige er, dem der ikke fatter dette bestemmer..stod det til mig kom der overvågnings kamera'er op..

i morgen skal jeg så møde til det der IT-Support uddannelses møde..det obligatoriske, som jeg skulle tilmelde mig..og gjorde...jeg skal overtale en lærer til, at jeg ikke skal have engelsk..og hvis jeg ikke kan..så vil jeg rette på læreren ved alle lejligheder jeg får..I am gonna be that teachers worst nightmare.. - for laver vedkommende fejl, retter jeg dem, - no fear, no mercy, - only war.

Også får jeg brug for hele min styrke den næste uge, min vilje til slæbe selv når jeg ikke kan mere..vise verden, at jeg gør hvad der passer mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg fik ret...igen.. er publiceret 14/06-2013 23:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.