Jeg er en papegøje fra Amerika...

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Det er musikken, der giver mig beskeder en gang imellem. Måske ikke lige papegøjen fra Amerika - den har jeg sunget for min datter her til morgen fordi hele familien var i ZOO i går - såååå hyggeligt... :0)

Men en anden sang, som bliver ved med at poppe op, er Queens "I want to break free".

Ikke som i at jeg vil gå fra hus og hjem, men hold op, hvor jeg trænger til en pause... Til at komme ud og få lidt luft under vingerne! Og nej, det er ikke nogen andres skyld - det er mig, der er tung i røven, og som ikke gør det jeg har lyst til.

I går var det jo Skt. Hans, og jeg elsker bål og hygge. Men Pible er kun 2 år, B er ligeglad med det, men jeg ville så gerne have været ude og nyde den danske sommeraften med god musik og en masse mennesker..

Nå, men det gik så ud over B her til morgen, + en masse andet, der nager mig, så det var ikke lige verdens bedste morgen for os :(

Meeeen......på fredag har jeg arrangeret fredagsøl med den gamle bartenderklike og måske bytur senere - hvis jeg kan holde til det ;) Men jeg glææææder mig! Det bliver så dejligt at komme ud og tænke på andet end hus, barn, køkken og alle de åndsvage praktiske ting, der skal laves hele tiden. Drik mig i hegnet siger jeg bare :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er en papegøje fra Amerika... er publiceret 24/06-2013 09:51 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.