Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
8 måneder, 13 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Like & del
Olivia Birch...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Giv kærligheden en chance...
Ansu Orheim ...
1 år, 1 måned siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
14 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Kennys dagbog, - 25-6, - Jeg fik at vide i går, at det kun vil være matematik på 10 klasses niveau...så der er lidt mindre at sætte mig ind i. Sjovt nok sagde læreren, at dem der satte sig på første pladserne i lokalet, var dem der fulgte med i undervisningen,- der hvor jeg havde sat mig, - Jeg tror nok jeg ville have sat mig bagerst i gamle dage..men ny regl, - dovenskabs reglen, - hvorfor gå længere end højest nødvendig..og jo før kan man være ude af døren igen...også kan en lærer også lettere se, hvis jeg giver ham/hende fingeren!

Punkt 2, - klaphatten af en kvinde, fra boligselskabet,..hun får min vrede at se efter den 28.ene - der er nedtælling..i will find her....når svare med tavshed i telefonen på de spørgsmål jeg har, - og når jeg siger, at den lorte internet forbindelse jeg har fået i stedet for min egen..IKKE ER GOD NOK! blot fordi de vil spare penge ved ikke at flytte det over...

punkt 3 - jeg fik mulighed for at fortsætte mit arbejde på skolen efter ferien, - kun hver fredag, - ikke for at gnide mit eget ego, - du ved hvad det eneste der betyder noget for mig er,..men hvor jeg går høres lyden af børnestemmer "KENNY" de hørte at jeg ikke var der så meget efter ferien.."Hvem skal så ordne alle ipads" ..jaaaa, der er jo x og y.." men de er jo slet ikke så gode" - andre siger de slet ikke ville komme op med problemerne hvis jeg ikke er der..idag var der også en der rullede vinduet ned, og råbte "HEY KENNY" - sjovt, vice og inspektøren siger, at min fan klub vil savne mig..hehe,,ved busstoppe stedet, var der en lille dreng der hilste, og spurgte om noget..jeg spurgte om vi skulle se på det nu, - ja..så ordnede jeg lige hans ipad problem..jeg havde jo alligevel et par minutter inden bussen kom.

aah glæder mig til min ferie, - then i settle the score..with the bad ones.

har lige fundet ud af, - at hun har løget for mig, - en løgn der kunne have kostetet mig 2000kr. - blot endnu en grund til, at være vred på hende.

mine folk fandt ud af det, - imens jeg ikke havde tid til at undersøge det nærmere selv..pga arbejde..min ferie kommer efter den 28'ene :) så har jeg tid, tid til møde hende...expect me! -

har sat sopranos sangen over :) -passer vist godt til denne dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den 28.ene er publiceret 25/06-2013 17:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.