Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
12 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Kennys dagbog, - 25-6, - Jeg fik at vide i går, at det kun vil være matematik på 10 klasses niveau...så der er lidt mindre at sætte mig ind i. Sjovt nok sagde læreren, at dem der satte sig på første pladserne i lokalet, var dem der fulgte med i undervisningen,- der hvor jeg havde sat mig, - Jeg tror nok jeg ville have sat mig bagerst i gamle dage..men ny regl, - dovenskabs reglen, - hvorfor gå længere end højest nødvendig..og jo før kan man være ude af døren igen...også kan en lærer også lettere se, hvis jeg giver ham/hende fingeren!

Punkt 2, - klaphatten af en kvinde, fra boligselskabet,..hun får min vrede at se efter den 28.ene - der er nedtælling..i will find her....når svare med tavshed i telefonen på de spørgsmål jeg har, - og når jeg siger, at den lorte internet forbindelse jeg har fået i stedet for min egen..IKKE ER GOD NOK! blot fordi de vil spare penge ved ikke at flytte det over...

punkt 3 - jeg fik mulighed for at fortsætte mit arbejde på skolen efter ferien, - kun hver fredag, - ikke for at gnide mit eget ego, - du ved hvad det eneste der betyder noget for mig er,..men hvor jeg går høres lyden af børnestemmer "KENNY" de hørte at jeg ikke var der så meget efter ferien.."Hvem skal så ordne alle ipads" ..jaaaa, der er jo x og y.." men de er jo slet ikke så gode" - andre siger de slet ikke ville komme op med problemerne hvis jeg ikke er der..idag var der også en der rullede vinduet ned, og råbte "HEY KENNY" - sjovt, vice og inspektøren siger, at min fan klub vil savne mig..hehe,,ved busstoppe stedet, var der en lille dreng der hilste, og spurgte om noget..jeg spurgte om vi skulle se på det nu, - ja..så ordnede jeg lige hans ipad problem..jeg havde jo alligevel et par minutter inden bussen kom.

aah glæder mig til min ferie, - then i settle the score..with the bad ones.

har lige fundet ud af, - at hun har løget for mig, - en løgn der kunne have kostetet mig 2000kr. - blot endnu en grund til, at være vred på hende.

mine folk fandt ud af det, - imens jeg ikke havde tid til at undersøge det nærmere selv..pga arbejde..min ferie kommer efter den 28'ene :) så har jeg tid, tid til møde hende...expect me! -

har sat sopranos sangen over :) -passer vist godt til denne dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den 28.ene er publiceret 25/06-2013 17:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.