Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Kennys Dagbog, - 30-6

Har sat musik over, - Skillet, Falling Inside The Black. Jeg høre stadig meget skillet. Jeg har nok materiale til at snakke med hende fra boligkontoret :) hun slipper ikke af sted med den ringe internet forbindelse til min sommerferie. Hvis hun ikke gør noget, så gør jeg! - så får jeg min forbindelse flyttet over til denne lejlighed midlertidig, - ja det koster, men jeg kan ikke undvære den. Nu der er tid til at vise mig, - Jeg gætter på, at nogle sikkert tror, at grunden til jeg ikke viser mig nogen steder ellers, er en eller anden forbi ting, - men nej, - efter arbejde har jeg bare travlt med at spille computer og alt det andet der skal ordnes.

Fik jeg sagt, at jeg fik ret omkring det med den acces point, der var skyld i et klasselokales manglede internet, - en lærer der ellers har kigget på IT engang, - var ikke enig i min Teori, - men da den var slået til virkede det, - og han kom og sagde, at han var ikke meget for at tabe, og sige at det var mig der fik ret. - Jeg synes det har været super let at finde fejl, -

Jeg blev spurgt i dag om jeg var ked af det, - men jeg føler mig ikke mere ked af det, end jeg plejer at være.

Hjalp en af de venlige pedeller med noget wow, - jeg har snakket et par gange med en, han spiller også lidt, - men ikke på mit niveau . Who does!? han vidste ikke hvor han skulle tage hen fra lvl60 - så jeg fortalte ham hvor, - jeg er lidt et levende atlas, og ved det meste om det spil. - sjovt i øvrigt, jeg plejer jo at lægge nr 1 på healing,..med en forbindelse der siger omkring 60-60 hjemme og World..altså alt køre gnidningsfrit..men det internet jeg har nu,..har jeg lagt på 3000-3000 - hvilket betyder at jeg ikke kan se hvor jeg går rigtigt, eller spille ordentlig på nogen måder...alligevel lykkes det mig at være bedre end alle andre healere..også selv om jeg kun fik få opdaterede billeder hvert minut.. - var bare fedt da en stranger skrev "priest has got 40% of all healing" hvilket var mig, - de 6 andre healere måtte dele de sidste 60% sammen med ikke healers.

Jeg har selvfølgelig plantet chili's og snackpeber som jeg plejer, og de er kommet godt op..men planterne er ikke så høje endnu, - jeg skal nok tage et billede af en engang..savner et bedre Ipad kamera..den i min Ipad 2 er ikke så god.

Jeg så kasserne ved en butik var blevet anderledes og bedre, - nu er der 2 spor bagved også, så man kan tage sine vare der bagefter, det gør at jeg har mere lyst til at gå i den butik...da de har flere vare i forvejen. Jeg har bare altid hadet, at skulle tage mine vare lige efter de blev scannet..så der var plads.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sommerferie er publiceret 30/06-2013 16:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.