Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Det er min fødselsdag i dag - og så burde jeg jo juble højt og være glad,ikke ? Hvorfor har jeg så ikke rigtig lyst til det ?

Dagen startede ellers fint. Jeg vågnede en halv time tidligere end jeg plejer. Åbnede det brev der kom fra mine svigerforældre igår - det var et brev og en check på 500,- kr. til at købe mig en gave for. Min første fødselsdagsgave i dag.

I eftermiddag skal jeg ud i byen sammen med min mand, så han kan købe en gave til mig. Det har han ikke fået gjort endnu, og han vil have, at jeg skal med så jeg selv kan vælge.

Da jeg kom på arbejde i dag skulle jeg jo give rundstykker til afdelingen. Det er en fast tradition, når man har fødselsdag og den slags. Jeg havde bestilt dem - 40 stk. (så mange er vi). Og så havde jeg købt smør og ost. 1 stor skæreost og 16 små oste af dem hvor man kan fylde en pose for en 20,-.
Da jeg kom ind i kaffestuen var der bare ikke en sjæl. Men jeg begyndte selvfølgelig at pakke ud og stille an. Lidt efter kom en af kollegerne. Hun sagde, at der blev holdt møde inde ved siden af, om hun lige måtte tage en 10 stykker af rundstykkerne og så forsvandt hun igen. Ikke noget med tillykke med fødselsdagen eller noget. Først 15 min. senere da jeg var ved at tro at der slet ikke ville komme nogen og jeg selv var ved at gå (jeg havde jo selv et kontor at passe hvor jeg faktisk var alene i dag indtil kl. 12.00), kom der endelig 2 kolleger. De startede med at sige tillykke, spørge hvad jeg havde fået i gaver og kommentere hvor flot jeg havde dækket bordet og hvor lækkert osten og det hele så ud. De satte sig og snakkede med mig - de gik ikke bare. Og lidt efter kom der endnu 2 og lige inden jeg måtte gå hen til det kontor hvor jeg sidder, kom der endnu en. Det er sådanne kolleger jeg kan lide - kolleger der ikke er ligeglade.

Jeg trak englekortet "Balance" i dag. Det plejer at være en hentydning til at jeg skal være i balance med mig selv og min omverden.

Så nu må vi se hvordan resten af min fødseldag forløber...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min fødselsdag ! er publiceret 07/08-2003 10:15 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.