Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kennys Dagbog, - 14-7 - 00:11

Jeg kiggede lige i beboer bladet, - for at se, om der var et sted man kunne klage. - Som du ved, er mit internet ikke blot blevet handicappet, men det er blevet så begrænset at jeg ikke kan bruge det fuldt ud i min sommerferie!

Jeg betaler også for en medium pakke i tv, - men får kun basis i denne midlertidige lejlighed, fordi de ikke vil flytte begge dele.

Hver morgen bliver jeg vågnet af lyden fra gravearbejdet der foregår uden for mit vindue..så det med at sove længe i min sommerferie, - det kommer jeg ikke til..

De lovede at der ville kunne være en vaskemaskine, - jeg har været inde og se, at det kan der ikke, - men tag ikke blot mit ord for det..når jeg siger noget..så er det fordi det bakkes op af min far og viceværten, der også har set på lejligheden.. + dem der arbejder med det, siger også at det er umuligt. Lies and shortcuts.

også ser jeg i bladet nu til aften, at hende fra jobcenteret har været tovholder på det sundheds projekt der har været her. Jeg er ret sikker på, at en af dem..så mig nede i kælderen..gik hjem til hende der stod for det (der er 2 på listen) - og forsøgte at lave den chris mcdonald på mig..den med, - du lever ikke længe.. - blablabla..det der normalt får folk til at fortryde deres liv, tude for åbent nærbillede på Tv..så de kan skabe noget ulækkert tv - that just dosent Work on me..sagt med stiv rorschach accent..de fattede bare ikke mit "det håber jeg sgu da heller ikke at jeg gør" De tog det vist som sagde jeg noget andet..de var ikke parat til den *GGGG* - Q - door in the face.

Den samme fra jobcenteret der ville gå med mig, - hun troede det ville hjælpe..naiv, - well, heh.. she dident want to walk with you anymore, when i got that T-shirt...jaaa :) hehehe..de sidste par gange har jeg taget den der provokerende T-shirt på..den med "my pen - is huge" og orgasem donor..Det har fået hende på andre tanker..når det gælder om at gå :) hehehe...en joke T-shirt, jeg fik lavet med denne ene pointe..Good joke...pointen var jo netop, at den skulle være såååå pinlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vred er publiceret 14/07-2013 00:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.