Billige sko, cola med navn og tanker i frit fald..

Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine sko.. De er i maritimt look. En lav sandal med bastkilehæl og i maritimt look.
De får ros til skyerne - Teak lagde mærke til dem - uden hjælp.. Hans kammerat også.. Weird.. "De" lægger aldrig mærke til nye sko ellers..

Jeg har været en tur ude i Nordhavn og gøre rent. På stationen fik jeg lyst til brunt sukkervand.. Og alligevel ikke.. Og lidt alligevel.. Gik hen til maskinen, forrest stod fru Coca Cola med mit navn på.. Gæt selv..

Har været med ude i butikken i dag, og sikke en dag.. Jeg blev efterladt alene med kunder og kimende telefoner.. Nøej, barometeret eksploderede op i det røde felt, da jeg indså tingenes sammenhæng, og ikke kunne gøre andet end at føle mig totalt til grin.. Skønt.. Jeg bliver hidsig.. Jeg aner ikke en dyt om de ting vi handler med, så gu' fanden skal jeg ej være alene i biksen.. Sammen med Teaks lillebror og kammerat som begge to desværre var til lige lidt hjælp.. På lageret sejler det hele, fordi jeg både skulle være beskæftigelseskonsulent for lillebror og kammerat - den ene skal have noget at lave, den anden skal lære det.. Pres på oveni, og så sprang propperne.. Jeg bliver hidsig og effektiv. Og som Teak så fint kunne udtrykke det - en rigtig kælling at være sammen med, som udstråler at ingen ved noget, udover mig selv selvfølgelig.. Jeg ved ikke hvilken grimasse jeg skal finde som kan passe.. De driver den af når jeg kigger.. Jeg knokler løs.. Det er unfair så vandet driver, men det kan man ikke tillade sig at sige..

Midt i det hele savner jeg min kæreste.. Savner at være kæreste med ham udenfor åbningstiden..

Hunden tog på ferie i dag - i morgen opera, fredag får turen til Fyn og så "starter" ferien".. Launch af webshoppen trækker ud.. Ved ikke hvorfor - nogle gange går man bare skævt af hinanden..

Skrev om han gad hente mig, ved en metrostarion - der kom intet svar - belejligt nok kører metroen ikke.. I stedet er jeg hoppet på en bus der kører mig hjem..
Enten er han sur, sover, eller også har han ikke hørt SMS'en.. Orker ikke ringe.. Sidder med musik i hørebøfferne, og det er hyggeligt på en sjælden måde..

Med stressen følger pres, eller også er det omvendt. Mine tanker flyver rundt. Til tvitter, Boris.. For tiden tror jeg at de er i mit hoved, fordi deres typer ville gøre mig godt lige nu.. Den fysiske aktivitet der unægteligt var kædet sammen med dem, udebliver i øjeblikket.. Jeg arbejder stort set døgnet rundt.. De sidste mange dage har vi været i butikken fra tidligt til sent.. Min hest står formodentlig på en mark og hygger sig.. Jeg savner hyggen med hoppen.. Blød mule.. Mulehår der kilder når hun snuser nær ansigtet.. Jeg savner at være fysisk, har endda overvejer at melde mig ind i den fitter der ligger tæt på butikken, bare for at have muligheden for at få brændt noget krudt af.. Og få arbejdet på at formindske nogle fedtdepoter.. Kontoen er flad, så det bliver ikke lige nu, desværre..

Hader pizza.. Hader st skulle købe mad til tre drenge der ikke kan finde ud af rydde den op - så halvdelen kan kyles ud hver dag..

Men give op på det hele - og Teak? Aldrig i livet..:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Billige sko, cola med navn og tanker i frit fald.. er publiceret 24/07-2013 23:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.