D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 14 timer siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hey dagbog, - imens hun selv kalder mig ved navn, forsøgte hun igen at sige, at jeg skulle kalde dem ved deres forældre titler, og ikke deres navne, som jeg gør. Jeg ved hvad du tænker, - men du forstår mig ikke. Når jeg ser på disse titler som "mor" og "far" ser jeg ikke personerne, - og undskyld mig, men vi lever i en verden hvor man har lavet specielle dage til dem 1 hver om året, - ligesom man har lavet helligdage, for at huske på de guder, man ellers har glemt resten af året. Jeg har hørt, at de i kina har snakket om at lave en lov, der dikterede at folk skulle se deres mor og far mindst 1 gang i året, - ellers risikerede de fængselsstraf.

jeg nægter at se dem som denne institution, som disse titler vil gøre dem til. Jeg kommer ikke med en eller anden fantasi løs blomst eller gave 1 gang i året, og husker på dem der..Nej, - jeg finder nogle gange flere ting i alle måneder, - når jeg ser noget der kunne være noget for dem. Jeg besøger dem flere gange i ugen, og min mor får altid et kram inden jeg tager af sted igen.

Så dagens titel forsøg, - kan jeg kun ryste på hovedet af. - Ellers fik min far lige en af mine gamle telefoner..hans blev ved med låse sig op fra låst tilstand, ringe og sende beskeder til folk.. - og jeg havde en klap telefon jeg ikke brugte..såå hvorfor ikke..

Jeg er i øvrigt altid ligeglad med titler, - jeg er ligeglad med hvem folk tror de er, hvilken titel de gemmer sig bag..jeg ser dem i øjnene, og bedømmer dem på deres ord, og handlinger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Titler er publiceret 25/07-2013 14:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.