Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hvor dum kan man være?

Ingen af os vil kunne bestå i geografi og godt det samme, når man end ikke kan læse et kort! En af de sidste dage i Italien, valgte vi at køre venstre om af Comosøen. Havde hørt af min sjællandske svigermor, at den var betydeligere smukkere, end højere om som vi tidl. havde været.

Så begge på kortet og planlage turen rundt. Dvs. vest Comosøen langs vandet. Op til Menaggio for at dreje mod nordvest, og forsætte mod Porlezza. Der ville vi igen køre langs vandet mod Lugano, og fortsætte mod syd med motorvejen retur mod Como. Men.. men..men!! Havde bare ikke taget højde for, at vi af denne vej ville møde den Schweiziske grænse! 50 meter før grænseovergangen, og en bevæbnet betjent med hånden på pistolen - fik vi drejet ind! Stod begge ud af bilen. Jeg med mit kamera, og Claus smågrinede mod betjenten. Denne så bestemt ikke særlig imødekommende ud! Claus fik forklaret, at vores pas lå på hotellet, og at vi vendte om. Ved ikke hvor meget han forstod, men fik uden problemer lov til at køre derfra.

Det har været rart at være hjemme igen. Jeg er ikke så god til at være væk hjemmefra længere tid af gangen, men noget jeg har sat mig for at lære! Er begge enige om at begynde at rejse, selv om vi er meget basemennesker! Næste gang vil jeg gerne til Mallorca. Har været der 4-5 gange som barn, og haft mange gode oplevelser der! Med det erhverv vil har, så er muligheden for ferie med kort varsel, og betydelig billigere end den vi har været på!

Nå nu ikke mere la la. Skal have samlet ind til at komme på arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferieglimt er publiceret 31/07-2013 14:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.