7 år siden

Overlevelse

Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
6 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
6 år siden
Træt træt træt... Vågner efter en urolig nat, af mit væggeur kl 5.45. Bander og svovler indeni da jeg opdager at jeg igen ligger i den modsatte side at min store dobbelt seng, end hvor jeg lagde mig til at sove aftenen forinden. Huske nemlig nu, hvorfor jeg igen er landet herovre.. Kravler ud af sengen og traver rundt om den, løfter madrassen og ganske rigtigt 5 lameller er røget ud af sengerammen og ligger på gulvet. Dam you jysksengetøjslager bras. Slipper madrassen og surmuler på vej ud på badeværelset. "nu må jeg også se at få bestilt de europapaller, så jeg kan få bygget en ny og HOLDBAR seng. Men igen. Alt det arbejde, de skal grunnes og males hvide og... Ej det er bare ikke lige nu overskudet er til det".
Sætter mig på toilettet og tisser alt imens jeg får gnedet søvnresterne ud af øjnene. Hopper under den varme bruser. Vågner. Tænker på min mor, som ligger på hospitalet. Hun har haft 2 blodpropper i hjernen. Savner hende og ville ønske jeg skulle besøge hende med det samme og ikke på arbejde. Føler ikke overskuddet er til at passe borgere og høre om alle deres skavanker og sygdomshistorier når jeg selv har rigeligt med den slags at tænke på i øjeblikket.
"nåh på med sygeplejehatten og så må det personlige vente." tænker jeg. Ud af badet og så er det tid til lidt morgenmad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overlevelse er publiceret 01/08-2013 18:02 af Missmemme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.