Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Har ikke haft særlig kontakt med hverken Michelle eller André siden vi kom hjem, bortset fra i nat. Så André et par gange i gadebilledet i. Hilste kun, da jeg havde kunder! Omkring kl. 01.00 sendte han en sms og bad mig ringe. Var på vej i vaskehal, så det passede mig fint! Han startede i iver ud med at sige, at jeg skulle være bedstemor til tvillinger, samt at han er ved at adoptere hans kærestes søn! Øøøøh klap lige hesten og træk vejret et øjeblik! Spurte hvordan han var sikker på at hun var gravid, samt at det er hans! Jo fordi at de havde været sammen i 5 mdr. og hun var 4 mdr. henne! Hmm... Prøvede at rådgive ham mht. til at få lavet en fadderskabstest, da han ellers ville "hænge på" evt. børn! Jamen det var de også enige om, sagde han!

Jeg kan i på ingen måde være glad, hvis han får barn/børn! En "hjemløs" mental retarderet med skizofreni, og i dette tilfælde en kæreste, der også er hjemløs med skizofreni! De vil ikke "få lov" til at beholde barn/børn! Der er ingen tvivl om at kommunen vil skride ind med det samme! Tanken gør mig ked af det, men er også realistisk mht. barnets tav. Kærestens søn er i øvrigt også i plejefamilie.

André er vedholdene mht. kærestens familie-hvilket jeg stadig er meget tvivlende overfor! Nu vil de ikke få 2 millioner ved giftemål, men et hus og 20 000,00 kr. om måneden. Er ikke i tvivl om han bliver ført rundt i manegen- igen! Han er godtroende på alt og alle, der udviser ham venlighed på den ene eller anden måde! Med undtagelsen af familien selvfølgelig, der ikke har forstand på noget som helst.

Der har været nogle problemstillinger omkring Michelle og kæresten herhjemme, imens vi var på ferie! Den mellemste ringede til Claus og var rassende! I store træk var det noget med hash, tændt komfur, samt ovn! Jeg kan ikke finde hoved og hale i det, og afventer at tale med knægten alene på et tidspunkt!

Tror at myggene i Melpensa lufthavn her racistiske tendenser. Ikke et myggestik under hele ferien-før efter denne! 15+ går ikke helt ubemærket hen! Blev også kropsvisiteret, da jeg gik igennem sikkerhedskontrollen. Kvinden så underne på mig og kommentere min store bøjle i bh'en, hvortil jeg svarrede " I have big boobs". Hun så chokeret på mig, og lod mig gå videre! Havde nok ikke forventet sådan et kontant svar!

Smutter snart i seng. Ved godt at det er ris til egen røv, men er fuldstændig smadderet!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jo jo er publiceret 01/08-2013 19:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.