En Jester rejser sig,,

The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hey dagbog, - Titlen er "Rise of the Jester" - den del af mig, har stået for i dag, - Det begyndte med, at et par satte sig ved det bord jeg sad ved udenfor, - vi kom i snak, en pige og en fyr..men da det var Jester der var der, - så underholdte jeg dem,..i can be damn funny, - og de grinte..oppe i lokalt blev vi splittet ud i grupper..de havde ellers lige sagt..hey. kenny..kommer du ikke hen til os..jojo..du ved, jeg er en loner ellers, the burden of paglioagi... hvorefter de siger, ej det var ærgeligt..højt..

kom ud i en anden gruppe, - endte med at følge en anden fyr ned til banegården..han kendte ikke vejen..snakkede iøvrigt med en anden også..eller 2..i can make everybody laugh..its the way of the jester..Læreren, - well, on the other hand..i can go toe to toe with anybody on taking the Mickey out of someone..hehehehe...i made some freinds..men jeg er en loner..

De har fjernet haven udenfor..hahahaha..sorry i cant help myself,.i morgen skal jeg have en Dansk Test..huuuhuu, - jeg er nu ikke så bange for det, - jeg ved godt jeg tit skriver fejl, - men, - det er bare fordi jeg er ret lige glad, hvis jeg strenger mig lidt an, så går det meget bedre, og lige læser hvad jeg skriver...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En Jester rejser sig,, er publiceret 05/08-2013 21:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.