Fed spille oplevelse

Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
6 år siden
Yo dagbog - Jeg var inde at spille på nettet igår sammen med nogle fra den klan jeg er i. Vi havde lavet vores navne om, så ingen kunne se hvem vi var...så ingen kunne kende os(ellers gider de ikke spille imod os) :) vi var lige hoppet ind, og lå derfor point mæssigt dårligere end 3 spillere fra en anden klan(de var 1,2 og 3)

De lagde skjul på hvem de var(hehe) og hvor gode de selv mente de var..nå men så hev vi ellers de 3 klan spillere over på det andet hold, så var der lige mange spillere på hvert hold.

Så skrev de på engelsk,..nå ja, vi kan jo også styre(vinde) spillet som det andet hold - så brød et par af os ud i grin..(stadig med vores falske navne) en ny runde startede...så ændrede vi vores navne til de Rigtige - foreksempel blev MissDecay til QL-Dagonet (mig) pludselig stod de over for 5 QL klan spillere (vi er 16 ialt) - og vi var tændte på at spille imod dem.

Så fik de før så "gode" klan spillere stryg af os...vi bankede dem hurtigt og hårdt. De mistede desværre hurtig modet og loggede af allerede i anden runde - vi prøvede ellers at lokke dem til at blive...men pludselig skulle de åbenbart se "will and grace" *LOL*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fed spille oplevelse er publiceret 09/08-2003 11:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.