Paradisets forandring og store sejre..

Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
"Men hun vandt jo? I bor jo sammen?"

Den "hun" der omtales er mig, og jeg trak det lange strå og vandt Teak, dengang jeg kæmpede med hans ex. Citatet er hevet ud fra en samlede Teak havde med sin kammerat forleden, efter jeg røg en tur i et mørklagt hul.
Jeg har den her hest. Skøn som bare pokker, og en sej kamp. Vi er langt fra altid enige, og det er bestemt ikke altid lige kønt, men sådan er det nu engang. Hoppen står opstaldet tæt på hvor vi bor, på et helt fantastisk sted. Lækker, ny lys stald, store bokse, dejlig bred staldgang, ridehus, rotunde og udendørs ridebane og gode folde. Der er altid rent og pænt. Det er lækkert og dyrt! Pt. er der kun en enkelt ledig boks i stalden.

Forleden - eller dvs i onsdags - var vi nede i stalden og hygge om hoppen og give hende aftensmad. Teaks telefon bimlede med beskeder som han svarede på, hvorefter han begyndte at vride sig. Han havde en hemmelighed og jeg gættede det aldrig!

Derfor gættede jeg på at exens part-hest flyttede ind i den tomme boks.

Pis.

Exens parthest skal stå i den tomme boks. Nej nej nej. Mit fristed, mit paradis, mit frihum, min pause fra stress, min oase?
Hvorfor lige "mit" sted? Der er 50 steder på Amager.. Hvorfor lige......her?

Kombineret med stress, blev jeg ked af det. Rigtig ked af det. Tog hoppen med ud og trak hende på fold igen. Kan ikke husker hvornår jeg sidst har været så ked af det at jeg har hevet efter vejret, men det skete i onsdags. Hoppen stoppede op og kiggede på mig, lagde hovedet på min skulder og snusede til de underlige lyde jeg kom med. Mulehårene kildede på kinden. Skønne væsen.. Vi fulgtes ad resten af vejen og hun stod og hang lidt ved mig ved leddet, før hun traskede ned til de andre. Jeg stod ved leddet og gloede efter hende. Smukke dyr.

Jeg magter ikke at mit fristed skal være et sted hvor jeg skal spille skuespil og sige Hej og lege "veninde" og pludre osv osv.. Jeg har ikke brug for at starte et skænderi midt i stalden, og på den måde lave larm. Men jeg har slet heller ikke brug for at få min ridning dømt af lige præcis hende.

Jeg vil bare gerne ride i fred. Sammen med de andre søde mennesker. Og exen kan jeg bare ikke lide. Og kommer nok heller aldrig til det.

Overvejer både at flytte min hoppe og kortvarigt at sende hende tilbage, men det droppede jeg hurtigt igen. Hun bliver. Hos mig. Så må jeg bide tænderne sammen. Den anden hest står alligevel ikke på samme sted særlig længe, så bliver de smidt ud. Det er ikke pænt at tænke sådan, men indrømmet - sådan tænker jeg.

- Jeg er stresset. Jeg har brug for at kunne koble af. -

Vi er inviteret til 80'er fest hos vores ansatte. Jeg magter det ikke. Magter ikke at fulde den, miste kontrollen og miste en hel dag på at have tømmermænd. Magter ikke at skulle være "overvågende" en hel fest igennem, mht Teak. Ikke fordi jeg ikke stoler på ham, men det hele bliver vendt op og ned i mig, hver gang exen lige er inde og krydse sporet.

Og så fester de i Hvidovre. Pumpede tatoverede drenge og piger der aldrig rigtig har lært noget i deres liv.

Jeg orker det ikke..

Burde føle mig som et skidt menneske - men det preller af. Jeg orker det bare ikke. Så heller hund, te, dyne, sofa og TopGun. Min egen private 80'erne fest med en klassisk 80'er film jeg ikke har set endnu..

I øvrigt, jobber jeg den hos GC og ligger musestille under dynen, så han kan få ro til at sove igennem.. Han gik i seng kl 23:30 - plejer at vågne kl syv, men i dag har der ikke været en lyd.. Og han trænger gevaldigt til at sove, så længe leve smartphone uden taste-lyde.

Jeg har fri kl ni, så går turen ud i butikken - hente nøgle - så ud og gøre rent, så hjælpe min mentor på skolen med noget word - så hjem.. Hjem og gøre klar til stævne.. Hoppen skal have den HELT store tur, efter at have hygget sig som fuldtids foldbums en helt sommer..

Hestehygge.. Hygge med hest.. Det bliver godt..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Paradisets forandring og store sejre.. er publiceret 16/08-2013 07:43 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.