Fest, hvordan gik det?

1-09
Halina Abram...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
4 måneder, 8 dage siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg er lige kommet hjem fra festen..jeg havde jo min T-shirt på. En fortalte mig, at folk havde grint af den på afstand, og sagt, at det var godt nok en fedt gjort..tak til Jester, - your welcome!

Jeg mødte et par kvinder, - begge var jeg ude at danse med. Den ene, pæn, og meget god til at danse, - jeg sagde, at jeg dansede som en katastrofe, - men hun sagde, at jeg var god, at jeg havde rytme. - jeg sagde det var blot mit fedt der var sat igang :) life is a joke, so dont take yourself soooo serious. Hun hev mig ud flere gange, og spurgte efter hvad jeg hedder på det dating sted. - den anden pige, - hos hende lå mit hjerte på en måde..she reminds me, of how i was. - Nervøs, ringe selvtillid, gik aldrig i byen..so da hun spurgte om vi skulle danse, måtte jeg sige Ja, - hendes øje lyste langt væk af dårlig selvtillid..så jeg rettede mit kærligste blik på hende, og fokuserede på hendes øjne de mange gange vi dansede, - jeg synes ikke selv jeg er super til at danse, men det gik vist meget godt..og jeg prøvede virkelig, at give hende den kærligste energi jeg kunne..alt ved hende mindede om Kenny i fortiden..før Jester.. - sjovt nok, var der en pige..jeg kiggede på hende, og så hun havde et sort armbånd på..jeg tænkte straks at hun hørte til..well, der hvor det viste sig sidst på aftnen, at hun så også hørte til...can i decode people or what?! en anden kom og satte et plaster med hjerter på min arm..jeg tænkte, there isent a bandaid big enough, to cover my bleeding soul..med den efterfølgende, - thats a good vending, - maybe i can use that in a song! hansi...hvor festen var, - tja, et sted jeg normalt aldrig ville komme..the biggest den of sin, i Kolding..huuuuuahh, -..men måske, fik jeg givet noget glæde..always the entertainer..champion of the lost people.

uuh ja, - hende som jeg smilte til, - som mindede mig om mig engang, - hun havde før været der..men hun havde kedet sig, - jeg spurgte til hende, om hendes aften så havde været god denne gang, - Det havde den, - vildt god! ;) tror jeg var med til at gøre den bedre i hvert fald. She wanted to jump your bones..heeey, hun spurgte til om jeg var ........det var jeg ikke, - hun var lige begyndt at være det..og kunne ellers godt lide det, men mange ville ikke med hendes krop...sagde hun..fik jeg sagt. at hun flere gange fik spurgt til, hvad jeg hed..så hun kunne finde mig..Again, always the entertainer, - som når lyset er slukket, er ensom..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fest, hvordan gik det? er publiceret 18/08-2013 02:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.