10 år siden

Stilheden overe

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Naboerne (til den anden side) har været på camping i en uges tid. Bella har altid set sig sur på manden, og gør hver gang hun høre ham! Det gør det heller ikke bedre når han slæber med træskoende, samt klapper skraldespandens låget flere gange end nødvendig! Oveni kommer den postbud der dyttede på den anden side af hækken, for at provokerede hundene! Jamen det var hundene der begyndte, forsvarede hun sig med, da Claus konfererede hende. Hmm.... Dem der bor for enden af haven har 4 børn, og dem skælder Bella meget sjælden ud, med mindre deres Bella løber langs plankeværket og gør! Er stadig negativ over at de har valgt dette navn!

Vi er næsten færdig med det midlertidige soveværelse. Maling af vægge og radiator, samt nyt træloft pynter gevaldig! Så nu kan sengen bare komme an. Apropos radiator, så husker jeg en tur jeg fik kort tid efter jeg begyndte at køre! Jeg læste køreordenen i farten som " ældre dame med radiator. Tænkte på hvordan dælen hun magtede det! Da jeg kom til adr. var det i stedet en rollator!

Har bedt Claus om lidt massage af min skulderblade! Har haft ondt der i nogen dage! Ved ikke om jeg har været for dygtig, eller om det er fra da jeg blev påkørt! Skal til lægen den 26/8 og vil spørge indtil dette.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stilheden overe er publiceret 21/08-2013 13:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.