Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hey dagbog, - i dag var det nær forbi før det var begyndt. Det skal siges at jeg er meget træt lige nu, - jeg har brugt de få kræfter jeg havde i dag,..efter ikke at have sovet meget.

blev smidt ud i dag af klassen, - af en sur lærer, der mente at jeg ikke havde levet op til aftalen, fordi der var noget papir jeg ikke havde skrevet under på...ok, - så måtte jeg i gang med at finde ud af, hvad det var han snakkede om, - jeg skulle så ind på kontoret..jeg var 2 sekunder fra at tilkalde Jester...ham der kan sige, at de godt kan lukke deres arrogante huller til ansigter..

Da jeg så fik ringet til en af mine jobcenter kontakter, viste det sig..at det var et stykke papir, der var blevet sendt til DEN FORKERTE LEJLIGHED!!!! - NOT MY FAULT! de vidste udmærket at jeg midlertidig bor et andet sted. - Jeg gav derefter job center kvinden, som jeg havde i telefonen til min lærer...så forstod han sammenhængen...at det ikke var min fejl...sidst på timen kom han hen til mig, tog mig på skulderen og nakken, og sagde at..at han jo gerne ser, at jeg kommer igennem uddannelsen.. - is that how af middel aged guy says sorry?! for at tro, at det var mig der havde fucket noget op?! its not..Trust me! always.

og dem dernede, der har sagt, at jeg ikke får mine penge, hvis jeg ikke viser min lønseddel sidst på måneden :) - well....kontor damen fik lige læst dem deres lektie, - de ved udmærket godt, at man som timelønnet er fra midt til midt i måneden. jeg takkede hende...

De havde været til noget, - hvor de snakkede om, at ha arbejdsløse ude..og så havde de sagt, - jo de vil da gerne have en ud igen, - hvis bare han er ligeså god som Kenny..

En tåre kommer frem på mit ansigt..eller 2...whos counting..

da jeg kom derud i dag, - stod de lige og manglede mig..de vidste ikke at jeg kom..men der var brug for mig...jeg fixede problemerne..blev som altid takket..- elsker at fixe problemer..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tæt på enden er publiceret 27/08-2013 20:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.