Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
1 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
9 måneder, 12 dage siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
9 måneder, 9 dage siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
7 år siden
Min datter hader mig for tiden, og min søn prøver at køre om hjørner med mig! Blev noget chokret da Michelle sendte en sms i onsdags. Hun startede med ordene: Det er godt at se og høre at du har sådan nogle dejlige og vidunderlige børn, mens dine bare er en bunke mødding! Tak for din støtte. Du kan ikke engang tage telefonen, eller ringe tilbage i denne tid hvor jeg har haft allermest brug for din støtte, men det er åbenbart slut nu....Tak for alt du havde kært. Ses aldrig mere!

Hun altid har haft et mindre selvværd i forhold til drengene! Jeg har ikke på noget tidspunkt favoriseret dem frem for mine egne. Jeg er ked af mine børns levevis, men det er dybest set deres valg! Jeg elsker dem overalt på jorden, og det er der ingen der kan tage fra mig. Har en fornemmelse af hvad der går ud på DENNE GANG! Det var et bevist valg at vi bad drengene passe hus og hundene, da vi var på ferie. Var/er ikke tryg ved at overlade det til hende, pga. hendes misbrug-hvilket også gav en sammenstød med den mellemste imens vi var væk! Hun mener at vi ser dem som perfekte der aldrig laver fejl. Selvfølgelig gør de det, og to af dem har på et tidspunkt også haft et misbrug af div. stoffer. Men de har formået at komme igennem det og videre!

Michelles misbrug, og trang til at distancere sig fra alt det som andre børn, unge eller voksne gør - har altid givet hende forhindringer på hendes vej! Det startede allerede i skolen, hvor hun både kastede sakse, borde og stole efter lærerne. Specielt når der var noget som hun ikke forstod, eller der blev sat krav. Hvis jeg sagde hun skulle gå til højere, gik hun til venstre! Noget som jeg så inderlig fortryder i dag er, at jeg ikke fik hende psykologisk undersøgt dengang! Er ikke i tvivl om at hun har en psykiatrisk diagnose, men hun kan ikke overskue at blive undersøgt derfor! Vi har talt om det flere gange, og hver gang begynder hun at græde! Det sammenstød jeg åbenbart har med hende nu, tror jeg til dels er den sparsomme kontakt siden vi kom hjem, men også hendes misbrug! Hun er jordens sødeste og dejligste når hun er clean, men jordens værste bitch når hun ikke er. Det oplevede jeg på tæt hold da hun i en periode boede hjemme. Blev både fysisk og psykisk overfaldet-hvor vi flere gange måtte have politiet inde over. Det var en meget hård periode!

André ringer eller skrive ofte til mig! Kan du ikke lige, og så kommer der ofte "Jamen jeg kan ikke gå, og er så elendig osv. Har åbenbart fået tildelt en lejlighed-hvilket jeg desværre tror, bliver en fiasko. Dels pga. beliggenheden i forhold til alting, men også pga. hans manglende evne til at fungere selvstændig! Vi så jo hvordan det gik sidst! Som jeg har forstået på ham, skal han vist have en hund igen. Suk....

Alle disse problemstillinger tærer utrolig hårdt på mig, Ved at jeg ikke brudte finde mig i f.eks. Michelles opførsel, men kan ikke bære at miste forbindelsen! Kan heller ikke finde ud om hun er bevist om hvordan det påvirker mig, eller om det er hendes til tider omtågede sind? Bare jeg kunne hjælpe hende, og ikke mindst, at hun ville tage imod!

Claus har taget min pålagte vagt i den sydlige del af kommunen. En søndag fra 21.00-01.00 er en rigtig dræber! Er dog graderet med avis, soduko og CSI på dvd afspilleren.

Ps. Min søster er blevet 40 år i dag, sammen med at brombærrene og blommerne står i flor! Kommer nok aldrig til at fejere hende mere, men derfor kan man godt sende en tanke!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor er publiceret 01/09-2013 21:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.