At skrive mig ud af tinge...
Bastian
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
9 måneder siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
6 år siden
Bogfinke
Peter
5 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
5 år siden
brænde
Peter
5 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
5 måneder, 29 dage siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
5 år siden
Svampe
Halina Abram...
2 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
5 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
5 måneder, 22 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
1 år, 1 måned siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
4 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
5 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
4 år siden
Min datter hader mig for tiden, og min søn prøver at køre om hjørner med mig! Blev noget chokret da Michelle sendte en sms i onsdags. Hun startede med ordene: Det er godt at se og høre at du har sådan nogle dejlige og vidunderlige børn, mens dine bare er en bunke mødding! Tak for din støtte. Du kan ikke engang tage telefonen, eller ringe tilbage i denne tid hvor jeg har haft allermest brug for din støtte, men det er åbenbart slut nu....Tak for alt du havde kært. Ses aldrig mere!

Hun altid har haft et mindre selvværd i forhold til drengene! Jeg har ikke på noget tidspunkt favoriseret dem frem for mine egne. Jeg er ked af mine børns levevis, men det er dybest set deres valg! Jeg elsker dem overalt på jorden, og det er der ingen der kan tage fra mig. Har en fornemmelse af hvad der går ud på DENNE GANG! Det var et bevist valg at vi bad drengene passe hus og hundene, da vi var på ferie. Var/er ikke tryg ved at overlade det til hende, pga. hendes misbrug-hvilket også gav en sammenstød med den mellemste imens vi var væk! Hun mener at vi ser dem som perfekte der aldrig laver fejl. Selvfølgelig gør de det, og to af dem har på et tidspunkt også haft et misbrug af div. stoffer. Men de har formået at komme igennem det og videre!

Michelles misbrug, og trang til at distancere sig fra alt det som andre børn, unge eller voksne gør - har altid givet hende forhindringer på hendes vej! Det startede allerede i skolen, hvor hun både kastede sakse, borde og stole efter lærerne. Specielt når der var noget som hun ikke forstod, eller der blev sat krav. Hvis jeg sagde hun skulle gå til højere, gik hun til venstre! Noget som jeg så inderlig fortryder i dag er, at jeg ikke fik hende psykologisk undersøgt dengang! Er ikke i tvivl om at hun har en psykiatrisk diagnose, men hun kan ikke overskue at blive undersøgt derfor! Vi har talt om det flere gange, og hver gang begynder hun at græde! Det sammenstød jeg åbenbart har med hende nu, tror jeg til dels er den sparsomme kontakt siden vi kom hjem, men også hendes misbrug! Hun er jordens sødeste og dejligste når hun er clean, men jordens værste bitch når hun ikke er. Det oplevede jeg på tæt hold da hun i en periode boede hjemme. Blev både fysisk og psykisk overfaldet-hvor vi flere gange måtte have politiet inde over. Det var en meget hård periode!

André ringer eller skrive ofte til mig! Kan du ikke lige, og så kommer der ofte "Jamen jeg kan ikke gå, og er så elendig osv. Har åbenbart fået tildelt en lejlighed-hvilket jeg desværre tror, bliver en fiasko. Dels pga. beliggenheden i forhold til alting, men også pga. hans manglende evne til at fungere selvstændig! Vi så jo hvordan det gik sidst! Som jeg har forstået på ham, skal han vist have en hund igen. Suk....

Alle disse problemstillinger tærer utrolig hårdt på mig, Ved at jeg ikke brudte finde mig i f.eks. Michelles opførsel, men kan ikke bære at miste forbindelsen! Kan heller ikke finde ud om hun er bevist om hvordan det påvirker mig, eller om det er hendes til tider omtågede sind? Bare jeg kunne hjælpe hende, og ikke mindst, at hun ville tage imod!

Claus har taget min pålagte vagt i den sydlige del af kommunen. En søndag fra 21.00-01.00 er en rigtig dræber! Er dog graderet med avis, soduko og CSI på dvd afspilleren.

Ps. Min søster er blevet 40 år i dag, sammen med at brombærrene og blommerne står i flor! Kommer nok aldrig til at fejere hende mere, men derfor kan man godt sende en tanke!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor er publiceret 01/09-2013 21:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.