Tredje Bog started
JesperSB
1 år, 9 måneder siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
5 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 10 måneder siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
8 år siden
Hey dagbog, - jeg er så træt, og har ondt i hovedet, men jeg må lige fortælle det her. I fredags, fik jeg ordnet de problemer der var med Ipadsne. ..aaaaahh...just tired..jeg sveder også..føler det som om jeg har lidt feber.

Jeg har stadig væk et stort sår på den ene fod, hvor der ikke er noget hud..efter den kløe jeg havde...

De mangler bare at starte mit rigtige internet, jeg ved ikke hvordan de vil gøre det. Boligforeningen har opsagt mit internet, - og nu da jeg skal have det tilbage, sååå...ved de hvad det er for noget jeg skal have? - jeg vil ikke have en af de dårlige pakker..jeg vil bare have det jeg havde før.

jeg har rettet lidt i min "curse" - tænker på at indtale den, med en af mine stemmer..du ved hvordan jeg kan lave min om til alt muligt.

selv om der er fejl og mangler, så er det godt endelig at være hjemme i egen bunker. med den hvide væg min skærm står op af, - til siden er de vinduer jeg har kigget ud på i årevis...og når jeg kigger ud, så tænker jeg stadig de samme tanker..selv om jeg er langt mere populær end nogen sinde før..så ved du, at det intet betyder..Jeg er stadig fortabt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Få minutter er publiceret 14/09-2013 20:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.