Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Jeg elsker det ord!
Det giver gode følelser i kroppen, og jeg får lyst til at handle og gøre nye ting. Gotta love it :-).

Jeg har virkelig mærket, hvad en af mine passioner af - vidste det jo nok godt før i dag, men har siddet og reflekteret over det at skrive, fordi jeg har sådan en lyst til netop dette, hvilket de tre indlæg alene i dag også vidner om. Min passion er at skrive, og jeg undres over, hvorfor netop skrivningen har så lille en plads i mit liv - både privat og fagligt.

Jeg har skrevet siden jeg var ni år, og det har altid været min måde at bearbejde livet på, skabe nye ideer og kommunikere med andre mennesker. Jeg vil hellere skrive breve/mails, end jeg vil tale i telefon :-).
Når jeg skriver er jeg i flow - når jeg skriver lærer jeg mig selv at kende. Skrivningen giver mig en uvurderlig indsigt i det, der er mig, og hvordan jeg kan komme videre, når jeg sidder fast.

At skrivningen er min passion, har fået mig til at tænke på, hvordan jeg kan få mere af det i mit liv. At skrive skal fylde meget mere - hver dag! Jeg ved endnu ikke helt hvordan og hvor, men det finder jeg ud af. Jeg har tidligere blogget, men er stoppet, fordi jeg lavede min side om til en descideret hjemmeside, hvor jeg i stedet ønsker at skabe forbindelse til kommende klienter (jeg er også uddannet terapeut). Men at blogge kunne godt få en plads der også.

Jeg ved ikke, om jeg er god til at skrive - altså om jeg egner mig til at skrive bøger og den slags, men jeg ved, at andre kan lide min måde at skrive på. Det gør mig glad :-). Måske skal jeg ikke skrive bøger, men i stedet andet, der er personligt - det, jeg skriver skal være personligt, vedrørende og nærværende. Det er der, jeg brænder og kommer i flow - når jeg tager udgangspunkt i mit liv og det, jeg brænder for og ved noget om.

Det vil jeg sove på og drømme om - måske finder jeg mit fremtidige liv med skrivningen der. Jeg er åben for alle muligheder :-)

Godnat og sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Passion. er publiceret 06/10-2013 22:47 af Reality.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.