Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hey dagbog, - jeg så en video på youtube, hvor nogle udtalte sig om, at der måske fandtes en 4. diminsion, - selv steven hawkins var med på den galej. - så blev der snakket om skygge mænd..der paralyserede, for så at torturere sit offer. - sådan et par drømme har jeg også haft, - som barn og engang som voksen..som barn var jeg bange, - jeg husker jeg drømte at jeg lå i min seng, og jeg blev konstant prikket i ryggen med noget skarpt, imens en bad mig vende mig om..og "er du vågen"

som voksen havde jeg den drøm, at jeg lå inde i min seng..også var der en sort figur der kastede sig over mig..jeg kæmpede, men var ikke bange..og ikke helt paralyseret..der vågnede jeg i øvrigt ved, at nogle religions fanatikere ringede på døren.

Dette kunne være fedt at bruge i en novelle, - som lige til slut får et plot drejning, som i "from dusk til dawn" - med en skygge mand der pludselig overfalder "helten" i hans seng..der skal "helten" så bare vise sit sande jeg..blive til den ledeste af de 2, og dræbe den skyggemand, der regnede med at skræmme manden, for at få energi..anyway, - det var en ide, og hvorfor ikke bruge gamle drømme og film fra youtube til at skrive noget med...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømmene er publiceret 09/10-2013 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.