10 år siden

Terminsprøver er stræberens

Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
I dag var jeg så til terminsprøve i matematik. Puh, hvor er mit hoved bare helt brugt. Skulle springe over nogle opgaver og gættede i andre. Er faktisk lidt skuffet over min præstation, men ved egentligt godt, at jeg ikke kunne gøre det bedre. Lidt trist eftersom jeg er på skolens næsthøjeste niveau der er på skolen. Og det er bare et ekstra højeste hold. Hmm. Måske gik det ikke helt så dårligt som jeg tror. Det er nu alligevel vigtigt for mig, fordi skolens forstander påstår, at det er disse karakterer, der bliver sendt til mit kommende gymnasium.
da jeg går på en efterskole, var jeg til dansk terminsprøve. Tror faktisk godt, at jeg kan få 10 eller 12. Jeg er også på G-holdet, der er det højeste. Selvom det var første gang, jeg har skrevet en ansøgning, synes jeg selv den blev god.

Generelt går jeg meget op i karaktererne. Bliver altid skide sur på mig selv, når jeg får et 7-tal. Især fordi jeg ved, at jeg kan gøre det bedre. Undtagen i tysk. Men det arbejder jeg på....
Jeg er nok noget af en stræber, men det gør vel ikke så meget? Hvis ikke jeg virkelig arbejder for det, bliver jeg aldrig journalist! Og det er min største drøm nogensinde!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Terminsprøver er stræberens er publiceret 04/11-2013 18:33 af Lille Frikke.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.