10 år siden

Liv i kludene

Under konstruktion
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
12 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
12 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Var ikke helt så frisk fra morgenstunden som jeg drømte om troede jeg skulle lave bil der..

Så inden vi fik set os om var de 2 små her Frederikke 2år og Sarah Gry 4år og ja så bliver der jo hurtigt liv i kludene Frederikke var pludselig væk så havde hun lige besteget trappen og legede ovenpå jeg gik med derop så hun ikke skulle falde ned af trappen, og så kunne jeg jo lige støvsuge lidt når jeg var der åå det er bestemt ikke hver dag støvsugeren kommer der.

Sarah Gry legede rutchebane fra en lænestol fyldt med tæpper og dyner og ned på en madres.

Frederikke har haft sådan en sjov ide med at putte hårklemmer ned i nakken så falder de ned langs ryggen under tøjet og så mærker hun sig på ryggen nogen gange får hun dem så ud ved bukseliningen men andre gang ryger de helt ind på rygge under bodyen som jo samles med knapper under numsen og så forstår hun hvis ikke hun kan mærke dem på ryggen men ikke få dem ud. jeg kunne ikke lade være med at tænke hvis nu dimserne ryger ned i bleen og hun laver stort ..

Der blev lidt ro mens Frederikke sov og Sarah Gry tegnede så jeg gik ned for at ordne Lene Lars bil fik skiftet olie på den har så ladet den stå opklodset så jeg kan give den lidt undervognsbehandling imorgen hvis den er tør, dog så den pæn ud under bunden i forhold til min egen de fik ellers undervognsbehandling på samme tid.

I aften er det så lidt svært at få helt ro Sarah Gry er nu kommet ind ligge på sofaen for hun havde lidt svært ved falde helt til ro.. måske har de også fået et forkælelses chok af at være her. de er jo gode til at lokke noget guf ud af hende mormor :-)

Inorgen fylder svigersøn Lars 31 og kommer her til eftermiddagshygge og her er jo nærmest sprunget en legetøjsbombe men vi får se hvordan det går..

føler mig handikapet har faktisk svært ved at skrive dette indlæg mine øjne driller mig og har forsøgt lege med lys mm men det hjælper ikke meget sååå må heller slutte

kan i nu sove godt allesammen
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Liv i kludene er publiceret 09/11-2013 22:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.