8 år siden

Liv i kludene

Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
4 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Var ikke helt så frisk fra morgenstunden som jeg drømte om troede jeg skulle lave bil der..

Så inden vi fik set os om var de 2 små her Frederikke 2år og Sarah Gry 4år og ja så bliver der jo hurtigt liv i kludene Frederikke var pludselig væk så havde hun lige besteget trappen og legede ovenpå jeg gik med derop så hun ikke skulle falde ned af trappen, og så kunne jeg jo lige støvsuge lidt når jeg var der åå det er bestemt ikke hver dag støvsugeren kommer der.

Sarah Gry legede rutchebane fra en lænestol fyldt med tæpper og dyner og ned på en madres.

Frederikke har haft sådan en sjov ide med at putte hårklemmer ned i nakken så falder de ned langs ryggen under tøjet og så mærker hun sig på ryggen nogen gange får hun dem så ud ved bukseliningen men andre gang ryger de helt ind på rygge under bodyen som jo samles med knapper under numsen og så forstår hun hvis ikke hun kan mærke dem på ryggen men ikke få dem ud. jeg kunne ikke lade være med at tænke hvis nu dimserne ryger ned i bleen og hun laver stort ..

Der blev lidt ro mens Frederikke sov og Sarah Gry tegnede så jeg gik ned for at ordne Lene Lars bil fik skiftet olie på den har så ladet den stå opklodset så jeg kan give den lidt undervognsbehandling imorgen hvis den er tør, dog så den pæn ud under bunden i forhold til min egen de fik ellers undervognsbehandling på samme tid.

I aften er det så lidt svært at få helt ro Sarah Gry er nu kommet ind ligge på sofaen for hun havde lidt svært ved falde helt til ro.. måske har de også fået et forkælelses chok af at være her. de er jo gode til at lokke noget guf ud af hende mormor :-)

Inorgen fylder svigersøn Lars 31 og kommer her til eftermiddagshygge og her er jo nærmest sprunget en legetøjsbombe men vi får se hvordan det går..

føler mig handikapet har faktisk svært ved at skrive dette indlæg mine øjne driller mig og har forsøgt lege med lys mm men det hjælper ikke meget sååå må heller slutte

kan i nu sove godt allesammen
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Liv i kludene er publiceret 09/11-2013 22:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.