Det er kommet tilbage...

Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Øv...det er kommet tilbage...den gamle panikangst.
Lige her til aften..

Jeg troede ellers, at jeg var ovre den..at jeg havde fået undertrykt den så meget, at den var forsvundet..

Men så her til aften skete der noget som fik den til at blusse op igen for fuld styrke. Panikangsten stak igen sit lille, grimme hoved frem... og øv hvor jeg hader det - nu gik jeg jo lige og havde det så godt. Men sådan skulle det åbenbart ikke være. Ligenu har jeg bare sådan en lyst til at snakke med min psykolog - men det kan ikke lade sig gøre. Jeg har ikke gået hos min psykolog i over et år. Har ikke haft brug for det (heldigvis). Og så nu..kommer den gamle panikangst lige pludselig dumpende.. meget uvelkommen... Heldigvis er jeg tilbage i sikkerhed nu..føler mig lidt mere rolig nu..

Jeg stod på en statoiltank og skulle købe nogle ting. Kl. var ca. 23.00. Ind kommer nogle unge fyre. Lidt højtsnakkende. Skal vist i byen. De køber det de skal, går igen. Andre unge kommer ind. I godt humør. Jeg begynder at blive lidt bange. Tør ikke gå hen til kassen med mine varer. Venter til forretningen er tom for kunder inden jeg går hen til kassen med mine ting. Det er den gamle panikangst, der har slået til. Nogle gange går jeg simpelthen i panik hvis jeg er omgivet af unge, fulde mennesker. Ved ikke hvorfor. Men lige i situationen..der kunne jeg mærke panikangsten var ved at overmande mig - og jeg var ikke i tvivl, for jeg har tit diskuteret min panikangst med min psykolog. Og jeg vidste bare, at jo før jeg kom ud af forretningen og hjem, jo før ville jeg slippe af med angsten og blive roligere og mindre angst. Men hvorfor ? Hvorfor har jeg stadig denne panikangst overfor visse mennesker ? De gør mig jo ikke noget, ser ikke engang på mig, taler ikke engang til mig. Og alligevel går jeg i panik bare fordi jeg er i samme forretning som dem ? Jeg fatter det ikke selv.

Bare der fandtes et eller andet tryllemiddel som kunne få denne angst væk for evigt. Lige nu er den tilbage på sin plads i min underbevidsthed - holdt nede. Men det er vel kun til det sker igen næste gang...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er kommet tilbage... er publiceret 17/08-2003 00:33 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.