bustet

Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
7 måneder, 18 dage siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Hey dabog, - crime dosent always pay, - især ikke når jeg finder ud af det.. mere er der næsten ikke at sige om den sag, - udover, at han havde svært ved at svare for sig, - såååå, værsgo ny opgave...

Jeg arbejdede sammen med den unge pige igen, - hende der synes hun er drenget, - men da hun sagde, at hun havde været glad for at arbejde sammen med mig, - fordi alene havde hun ikke kunnet undlade at se alle dem der ikke laver noget. Så sagde jeg, at jeg lidt have det på samme måde, - det er rart at ha en at arbejde sammen med, man kan sparre med, - men at hun i øvrigt ikke var så drenget som hun selv mente, - for, drengene i hendes alder som hun kunne se, havde overhovedet intet fokus på opgaven eller undervisningen. - så vi snakkede lidt videre, og jeg tilbød at hjælpe hende med det materiale som vi andre havde fået, - hvis hun også skulle fortsætte med Cisco.. - det gør hun hvis hun kan holde til det, - - jeg gætter på, at det er nemmere at holde til noget, hvis man har et godt samarbejde.

jeg snakkede med de andre fra den gamle garde, - der blev tilbudt, at jeg bare skulle sætte mig ned til dem..hvis det er, - - jeg kan bare godt lide ikke at gå for langt ned i klassen, - også kan jeg bedre se tavlen.

men dagbog, - jeg tror faktisk der er 1 enkelt dreng på 16 der følger med, - i modsætning til de andre, - han minder mig om mig, da jeg var i den alder, - han siger intet, - og går næsten i et med tapetet. see! that was before me... og det er han ikke klog nok til, - at køre sit eget løb. for hans opgaver er ikke altid lige rigtige, det gode er, at de gamle ikke altid bare lader ham side (han sidder dernede ad), - det gør de med de andre..

jeg selv har som ham den anden altid været en "lone wolf" med "they call me Trinity" som titel melodi..

14:30 - mine kræfter er ved at slippe op for i dag, - jeg har gjort det godt, - hjulpet..men, jeg må sove..der er ikke mere at gøre i dag, - ingen til at kalde mit navn..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bustet er publiceret 15/11-2013 13:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.