Stresset og uselviskhed..

Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Nå.. Ja..
Jamen, det kører det i grunden ikke ret godt for os derhjemme altså..

Teak er deprimeret og jeg er en småjaloux kontrolfreak..

Jeg har så længe ville skrive det hele ned, men jeg har ikke kunne overskue det, fordi der bare har været så meget, og fordi der hele tiden bare bliver lagt mere og mere til.. Mere og mere oveni, så det efterhånden er dødsvært at overskue..

Teak..! Teak først..! Det går ikke skide godt med det lille firma, og seneste nyt er at kompagnon'ens datter er i fuld gang med at granske regnskabet efter fejl og mangler, så det kan blive sendt til revision og godkendt. Teak har købt uvæsentlige ting, som han nu er bange for at han får skæld ud for - hvilket er fair nok, det er dumme luksuskøb, som han ikke kan retfærdiggøre og bare fordi man er selvstændig betyder det ikke at man kan gøre som man vil, når man vil.. Han siger han trøsteshopper når han er deprimeret eller det ikke går godt.. Det har indtil videre (og nu har jeg snuppet plastickortene til firmakontoerne) kostet 36.000 kroner. Det er dælme altså mange penge!

Han opfører sig i det hele taget mindre...heldigt for tiden. Han har aldrig rigtig lært at tage imod kritik, han føler sig angrebet og så stikker han af, drikker sig fuld, sover og vågner underligt nok op til det samme lort som han drik sig fuld fra..

Forleden lavede vi hans budget i bedste luksusfælde-stil, fordi han simpelthen ikke kan forstå hvor pengene ryger hen - måneden er altid længere end hvad hans rådighedsbeløb rækker til. Budgettet viste at der er ok med penge til en "normal" hverdag, men ikke penge nok til vanvittige udskejelser på 36.000 eksempelvis..
Det går ham på at han ikke er gældfri inden han bliver 30 år. Fordi han føler han fejler, tager han tilbage til sine "rødder", drikker sig fuld, sover weekenden væk og starter på arbejde igen mandag morgen. Så arbejder han hele ugen, og tager en tur i byen med kollegaen fredag aften igen.

Indrømmet, jeg fandt mig i det i et par weekender, og så fik han klar besked. Det hjalp. Efter at have været mentalt ikke til stede, begyndte han at hjælpe med at lave mad, og deltage mere derhjemme - med småting, men pyt, han deltog.

Jeg har brug for kærestetid med min kæreste, og jeg er måske nået frem til den konklusion, at jeg må stoppe med at arbejde med ham ude i butikken, hvis jeg skal have noget som helst ud af ham, når han kommer hjem.

Jeg var på arbejde hos GC forleden, som fik besøg af sin nye dame, med det resultat at jeg drønede glad hjem til Teak, som til min store overraskelse ikke havde planer om at være hjemme - faktisk strøg han mere eller mindre ud af døren som jeg kom ind - med et overlap på små tyve minutter. Jeg spurgte om han flygtede, hvortil han svarede at vi for helvede var sammen 24/7 og at det jeg havde gang i var dybt latterligt! Bum! Så fik jeg den. Jeg havde lidt tidligere i løbet af de tyve minutter spurgt til hvad hans planer var, men der var ingen planer ud over at tage hjem til hans ansatte og tage den derfra. Jeg spurgte om jeg skulle køre for ham, men det nægtede han.

Ugler i mosen.. Og ganske "rigtigt".. Der var en plan - hjem til kollegaen/den ansatte, handle lidt drikkevare og afsted videre til nogle venner. I bil. Hvilket - lur mig - sikkert havde været planen hele tiden. Senere på natten ringede han og ville gerne hentes, selvfølgelig.. Så jeg tullede afsted i den reservebil jeg helt tilfældigt havde lånt, og hentede ham. Jaja. Og hele lørdagen enten sov han, eller snerrede. Super hyggeligt. Først søndag aften blødte han op og fik dårlig samvittighed.

Weekenden efter røg han afsted igen, og fik smidt sit plastickort væk. Som nu er spærret, så derfor har han vores fælles kort til madkontoen. Der er brug for benzin mv, så fair nok. Jeg har bedt ham overføre for det der mangler, når måneden er slut. Ingen problemer der.

Midt i det hele oplever jeg så at han vågner op. Vågner op og arbejder koncentreret og med udbytte og tingene lykkedes for ham - og han har overskud. Dagen efter er det hele en kamp igen for ham, og puha det er hårdt, når jeg skal trække det meste af læsset selv. Jovist, det hjalp at tale med store bogstaver, men det er stadig mig der trækker det meste af læsset.

Vi må have en snak om det, der er vist ingen anden vej udenom. Jeg bliver nødt til at vide hvad han går og tumler med oppe i sit hoved, så jeg kan forsøge at forstå hvad der leder ham til at handle som han gør.

Han er blandt andet flov over ikke at være en bedre kæreste. Han drømmer om at forkæle sin dame med en større diamant, og guldsko til hesten (i overført betydning). Han drømmer om i højere grad at blive forsørgeren hjemme hos os, og hvem kan klandre ham for det.

For dælen det er bare svært altså, når firmaet ikke går som det skal. Kompagnon'en kræver flere arbejdstimer af ham - forlanger at han lader sig sætte ned i løn OG forlanger dermed indirekte, at vi bare kan leve af de penge jeg tjener. Det er så urimeligt som noget kan være. Det er dårlig stemning, ikke bare på Teak's arbejde, men dælme også hjemme hos os for han skal arbejde hele tiden.. Hele tiden.. Og når han ikke arbejder er han dødtræt eller stresset over at han burde arbejde!

Jeg elsker når han er med nede hos hesten, han hygger og slapper af og lader sig kilde i skægstubbene af hendes mulehår og varme ånde. Det er noget helt særligt at se ham i omgang med dyr og jeg nyder det hver gang. Et frirum. Pusterum. Og han er god til det.

Kærligheden fejler ingenting, men rammerne gør. Det er ikke nemt at være Teak som ikke altid lige ved hvad det smarteste er at gøre, og derfor laver nogle dumme fejl. Og det er slet ikke nemt at være Teak, når det er "mig" han forsøger at leve op til. Jeg har gang i 100 ting og klarer det meste rimelig ok. Studierne halter gevaldigt for tiden, men jeg er stadig opsat på at forsøge at gøre noget seriøst ved dem. På tirsdag starter vi igen på DTU, min bil burde blive klar og så er det bare at fylde benzin på tanken og komme afsted! DTU ligger langt væk, men har et fantastisk studiemiljø. Jeg glæder mig til at tilbringe dage på biblioteket, og sumpe bag dobbeltskærmene i det store bibliotek.

Har gang i en opgave om saltede sild, hvis ellers jeg får lov til at skrive den. Problemformuleringen skulle være afsted for tre uger siden. Tre uger!!! Mit liv i en nøddeskal.

På job hos GC går det bedre. Jeg er - fornemmer jeg - blevet hans mest betroede medarbejder, og det både på godt og ondt. Han har fået sig en ny dame, hvilket har hjulpet helt vildt på hans humør, så det er helt hyggeligt at være herinde igen. Der jokes og stemningen er dejlig let. Jeg har pt gang i min første dobbeltvagt i meget meget lang tid. Det er ikke lige ynglings, men der er ikke noget at gøre. Jeg har fri i morgen kl 9, så Teak burde holde nedenfor og vente kl 8:55. Han savner sin Femi og glæder sig til at jeg kommer hjem! Tosomheden i sengen, hvor vi bare ligger og krammer og snakker om alt muligt, stiger i magi. Det er en af de få ting tilbage, som ikke koster noget, og som man altid kan finde frem og nyde lidt af, også i små mængder. Mmm.. Duften af ham, og følelsen af at blive holdt om, og så i svære tider..

Det skal nok blive godt en dag, jeg tror på det. Enten skal biksen lukkes i en fart og han skal finde noget andet at lave, eller også skal der bare ske noget andet med hans arbejde og dermed også indtægt. Han har i høj grad brug for succes, men også at lære hvordan man opnår succes! Der skal arbejdes - målrettet, koncentreret og vedholdent. Når han engang indser det, skal han såmænd nok nå frem i verden. Krydret med realistiske målsætninger kan han endda nå langt, hvis det er det han vil. I virkeligheden er det endnu en udfordring. Det der med, hvad man/han vil. Det er svært at beslutte sig og gå efter noget og holde fokus. Folk hiver i hans mange talenter, og det giver en spændende hverdag, - eller kunne gøre det - lige pt giver det bare yderligere stress, fordi han brænder en masser folk af som han får lovet ting ud af sit gode hjerte - men som han må droppe igen, fordi der underligt nok bliver ved med kun at være 24 timer i døgnet.

Jeg er træt af min svingende økonomi. Min egen helt personlige økonomi er der fint styr på, men det kan bliver bedre. Derfor flytter hesten til et billigere sted. Nøej det var en svær beslutning og haleluja hvor jeg fik skæld ud af mine staldkammerater over min beslutning, men det er immervæk min beslutning og jeg står ved den. Hyppen flytter d. 1. januar. Bum. Jeg kommer til at spare 1000-1500 om måneden. Det er en betragtelig slat penge i min verden - især med udsigt til at Teak går ned i løn - og hvis biksen ikke klarer skærerne, kommer jeg også til at misse min lille bi-indtægt derfra. Lille, men dog en indtægt.

Det skal bare kunne løbe rundt. Åh, jeg hepper på os. For dælen det er svært med kærlighed, når det der er så afgørende for hverdagen, går skidt. Vi bruger ikke mange penge på vores hverdagsliv, færre gør det ikke ligefrem nemmere..

Åh, det er noget rod.. Jeg kunne så godt tænke mig at det hele vendte.. Det ville virkelig være den perfekte julegave..

Min tanke med julegave til Teak var at give ham et pas.. Men et pas fordrer rejser.. Og rejser koster penge - ikke ligefrem noget vi har eller får råd til lige med det første, desværre..

Hmm.. Men man har vel lov at håbe.. Trods alt..?

Stressen koger rundt i kroppen, jeg er dødtræt, men nu MÅTTE jeg simpelthen af med det hele. Ud gennem fingrene med det, som efterhånden er helt ømme i fingerspidserne af at skrive ustoppeligt. Mit hoved er tungt og træt og min krop er øm som om den insisterer på at ændre stilling fra siddende til liggende under dynen, så noget af stressen kan få lov at forlade kroppen gennem søvnen..

Jeg får stress af udbyttefattige dage på job. Dage hvor der ikke sker noget. Dem har der været to af i træk denne gang. Der sker ikke en dyt. I går sov han hele dagen, og jeg præsterede ikke andet end at se en dum serie på computeren og hente et par flere afsnit, så jeg i princippet er sikret underholdning for resten af natten - selvom jeg nok i virkeligheden burde sove..

I morgen har jeg fri kl 9.
Så skal jeg hjem. Hjem og ned til hyppen og hygge mig. Ride måske - måske ikke. Sandsynligvis konfrontere stald-ejer med min opsigelse af boksen, eftersom hun ikke har reageret på min mail om opsigelsen. Nu ser vi hvad der sker. Kl 13 er der ridemærke-kursus. Obligatorisk deltagelse. Det slutter kl 15. Så skal min lille dyt samles så færdig som det kan lade sig gøre. Og det var så den lørdag. Søndag skal jeg ikke lave en skid. Absolut ingenting. Jo, springundervisning kl 9, glæder mig som et lille barn..!!

Det næste jeg gør bliver at hoppe i mit nattøj og kravle under dynen og sætte endnu et afsnit af den dumme serie på, med mindre GC når at insistere på, at han gerne vil i seng først.. Jeg tvivler, klokken er trods alt kun 1!

Du godeste, hvor blev jeg dog træt.. Lækker træt.. Dødtræt i kroppen.. Tror jeg dropper serien og hopper direkte til nattøj og det med at kravle under dynen..

Godnat, og tak for "i dag"..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stresset og uselviskhed.. er publiceret 16/11-2013 00:58 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.