Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
20 dage siden
Det kører faktisk for mig. Siden starten af november har jeg været godt i gang. Ikke kun med bachelor-opgaven - en opgave om Tysklands fattige arbejdere - men også i lagenerne på mit kollegie-værelse. Hjemkomsten til Aarhus har betydet en tilbagevenden til kendte jagtmarker og udbyttet har været stort de sidste par måneder. Forskellige former og typer af kvinder har besøgt mig i timerne mellem aften og tidlig morgen, typisk efter et besøg på den lokale bar.
Mit selvbillede ændrer sig. Når jeg ser på mig selv i spejlet, ser jeg ikke længere fejlene. Jeg ser ikke bumserne og de vordende mandebryster mere. I stedet ser jeg musklerne fra min biceps og glimtet i mit øje. Det ændrer radikalt ens selvopfattelse, om man natten forinden har ligget med en kvinde - det giver selvtillid, men måske også et oppustet og fejlagtigt syn på en selv.
Måske det er blevet for meget med hovmodet. Måske venter der lige rundt om hjørnet et fejltrin, der gør, at når jeg ser mig selv i spejlet igen, så flyder det plettede, urene selv op til overfladen og manifesterer sig i et udseende, man ikke ville have genkendt et par dage forinden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bachelor og bagstiv er publiceret 18/11-2013 15:13 af Thomas Schumann (Schostar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.