10 år siden

Ikke se i øjnene

Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Var på kommunen i går vedr. et nyt førerkort-hvilket er påbudt at have erhvervsmæssig sammen med kørekortet! Den tidsbegrænsede kørekort på et år, er bestemt af embedslægen og det er hans vurdering politiet har henvist til. Min fornyelse af kørekortet har denne gang ,med nye glas i brillerne, to gange lægeattest og div. kostet lidt over 10,000.00 kr. Træls...

Da jeg var på vej ud, så jeg André var ved at tøjer en hund foran indgangen. I et split sekund overvejede jeg hvad jeg skulle gøre! Den ene mulighed var at hilse på ham, og så se hælen af ham som sidste gang på politigården, eller "gemme" mig! Jeg valgte det sidste... Om det ene er mere rigtig end det andet, er svært at vurdere. Uanset var jeg meget ked af det i går.

Er så småt begyndt at læse i mine mange håndskrævende dagbøger, med start i november 1986. Det skinner tydelig igennem ,at jeg hirede efter trykhed og kærlighed. Jeg var lidt af en vildbasse mht. fyre, men det var kun ganske få der kom ind af min dør-min seng! Gjorde meget ud af vis afstandtagen i forhold til at lade nogen komme for tæt på - tænk hvis der var nogen der fandt ud af hvor usikker og skrøbelig jeg var! Balancegangen i tryghed og skrøbelighed sad på hver side af vippen-hvilket gav mange frustrationer! Der er lang vej igennem de 6 store kinabøger jeg har skrevet.

Skal til samtale på Psyk i morgen. Synes stadig at depotmedicinen har en negativ virkning i dagtimerne!

Gab gab

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke se i øjnene er publiceret 26/11-2013 20:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.