10 år siden

Nerolog i viborg

Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
3 dage siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Idag var jeg på udflugt med min mor vi skulle til Nerolog i Viborg min mor har jo de sitrende vippende ben hun døjer med.

Nerologen der jo havde en udskrift fra egen læge.. der står her du er dement er du det spurgte han mor, det mente mor ikke..
lægen spurgte hvem der var statsminister "ska jeg nu også huske det" sagde mor som eftertænksomt nåede frem til det var Jens Otto Krag, droningens børn var der også styr på Margrethe Bennedikte og "

Lægen kiggede lidt på benene og mor sagde igen og igen hun jo bare skulle have simvastatin så vipper benene ikke mere men de tager dem hele tiden fra mig.. Lægen så mor gå mærkede og slog lidt på knæene..

Lægen mente mor var nervøs ængstelig, og derfor vippede benene dog skal vi lige have taget nogle blodprøver, men jeg kan ikke gøre noget ved de ben.. og med eller uden simvastasin gør ingen forskel..
jo de hjælper sagde min mor bare jeg får simvastatin, vipper min ben ikke "du er både sød og sjov sagde lægen med et stort smil men du er altså dement" bare jeg får simvastatin sagde mor og lægen slog en latter op og gentog at mor var rigtig dejligt muntert gemyt..

Og så var konsultationen forbi og jeg gik med min sjove mor, nogen gange tænker jeg det er lidt som at have små børn der også siger sjove ting:-)

Bagefter kørte vi en tur til Ravnstrup der boede min søster Birthe og Jens jo engang så vi gik forbi huset ned til bækken hvor de boede faldt også over deres gamle naboer Palle og Karin som faktisk havde min søster og svoger med til deres guldbryllup for et år siden. selv om min søster og svoger flyttede fra Ravnstrup i 1986 det var rigtig hyggeligt sludre..

På vejen hjem kørte vi så forbi Bistro cafeen i Hvam og fik dagens ret dansk bøf. meget vellavet og store portioner, det er lige det der skal til for at få min mor til at spise, ellers spiser hun jo som en kylling, og putter resten i køleskabet men det kunne hun jo ikke her og mad skal ikke smides ud så mor spiste og måtte trilles i bilen

Kan i nu have en god aften jeg skal altså have sovet imorgen skal jeg hente SPA bad i Tornby

Hyg jer derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nerolog i viborg er publiceret 27/11-2013 20:00 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.