Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
fylder min søn 25 år, og den ældste af min mands 26 år. Puha tiden går stærkt - når man har det godt! Selvfølgelig med undtagelse af de problemstillinger omkring mine børn! André ved ikke at JEG VED hvor han bor. Han ønsker ikke at jeg skal vide det, men ved det fra hans far. Uanset hvilken prut André slår, så underretter hans far og jeg hinanden. Vi har altid måtte samarbejde omkring André, grundet hans mentale handicap! Har fortalt hans far, at han er blevet mentalt undersøgt og han ikke har diagnosen skizofreni mere! I stedet får han nu medicin for aggressioner! Har haft svært ved at forholde mig til, at han "bare lige sådan" ikke har den diagnose mere, men min sygeplejeske på Psyk sagde, at det kunne godt lade sig gøre!

Er gået væk fra depot medicinen, og tilbage til den gamle dossering! Synes jeg blev yderligere træt og uoplagt-hvilket jeg ser som uforsvarlig i forhold til mit arbejde. Har altid været konsekvent mht. være uoplagt eller træt når jeg køre bil! Så er der kun en ting at gøre, og det er at bakke ind i garagen! I mine øjne kan det sidestilles med spirituskørsel.

Fik langt om længe lokket Claus med i IKEA. Jeg skulle købe noget erhvervsrelateret - hvilket jeg også nøjes med! Claus var den impulsive shopper-hvilket ikke overrasker mig! Samlet brugte vi under 400 kr. så det var ikke så slemt.

Jeg vil ind og se anden halvleg af fodboldkampen. Kan se i avisen, at politiet har anholdt ca. 100 mennesker fra det modsatte hold, så de har nok fået lov til at lege futtog ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I morgen er publiceret 28/11-2013 22:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.