Første dag.
Neola
1 år, 4 måneder siden
Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
5 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej igen..

Tænk, det er over 1 år siden jeg var her, men der er også sket så meget.. Det absolut mest spændende er at jeg er blevet Mormor.. Og jeg elsker det.. Lille Maximus (Max) er lidt over 1 år, og han er helt fantastisk.. En lille trold der bare har så hårdt fat om vores hjerter.. Kun hunden er ikke så glad for ham.. For Maximus er begyndt at gå, og han går bagefter Coco, siger hans navn (det er det eneste han kan sige) og prøver at gribe fat i hans hale.. Og Cocos hale er hans stolthed. Ingen rører halen uden fare for sit eget liv.. :)

Jeg går stadig arbejdsløs, det er til at blive åndsvag af. Men jeg er født optimist, så jeg ved, der nok skal komme noget.. Jeg søgte ind som lægesekretærelev, men blev afvist efter at have fået at vide at jeg stavede for dårligt. Så jeg har taget kurser og fået briller, og nu skulle jeg være klar til runde 2.. Desværre søger de kun elever 1 gang om året, I april, så det taget tid inden vi når dertil igen..

Lige nu hygger jeg til julen, bager med pigerne, og Max, og laver konfekt med Julie, min 4 årige niece. Det er så dejligt.

Jeg vil prøve at huske at skrive mere her. Men jeg kan ikke garantere det. Men nu vil jeg tilbage til Football, og så er det snart sengetid..

Forresten: Flot hjemmeside, men jeg skal hvis lige lidt mere rundt, inden jeg kan finde rundt uden problemer.

Knus
Birgitte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der er stadig liv i mig. er publiceret 29/11-2013 01:03 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.