10 år siden

Tankernes trafikprop

Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Jeg prøver at få styr på tankerne, og det er lettere sagt end gjort for tiden. Indersiden af mit hoved ligner mest af alt en motorvej i myldertiden! Det eneste jeg kan gøre for, at få bare nogenlunde styr på rodet er, at stikke armen ud og gribe den første tanke.
Det slår mig lige, jeg har rent faktisk ikke taget mig tid til, at sætte mig ned og tænke på mig i noget der nærmer sig en måned. Ikke fordi jeg sådan sætter tid af i kalenderen, men jeg plejer faktisk at være ret god til, at holde selvforkælelses dage, hvor det bare handler om MIG. Det har jeg ikke gjort længe, jeg er efterhånden blevet fucking bange for, at tænke på mig selv, det går altid galt.
Jeg kan ikke holde styr på tankerodet, alle de forskellige spekulationer hopper rundt i mellem hinanden! Jeg kan ikke tænke på noget, uden at der lige kommer en side tanke til ham, ham der jeg egentlig bare er venner med, men har formået at forvirre mig selv med. Fucking hell, nogen gange ikk' så ville jeg bare ønske, at jeg kunne gøre mig selv usynlig og forsvinde lidt fra verdenen, hen til et sted hvor der er lidt ro, det hele larmer i hovedet på mig, og jeg kan ikke holde styr på det. Mine drømme er en god indikation på, at det hele vælter lige nu, mine mareridt er tilbage og jeg har ofte svært ved, at holde drømme og virkelighed adskilt, nogen gange kan jeg gå næsten en hel dag og være i tvivl om, hvorvidt nogle ting virkelig ER sket eller om det er noget jeg har drømt.
Jeg kan ikke engang holde styr på tankerne når nu jeg prøver at skrive dem ned, det hele kommer bare ud, jo længere hen i hjerne-trafik-proppen vi kommer, og det er ikke det hele der kommer med, så hurtigt kan jeg slet ikke skrive. Jeg skal huske at handle ind, jeg skal skrive emner til jam-session senere på ugen, jeg skal koncentrere mig om vores projekt på studiet, jeg skal koncentrere mig om min familie, jeg skal finde ud af hvad det er med ham. En fjernbetjening med en pauseknap til trafikproppen ville virkelig gavne lige nu, hvordan får man styr på myldertrafikken i ens hoved, når der hele tiden dukker 10 nye tanker op, hver gang man har fået styr på én.
Og så er der lige ham der, som bliver ved med at dukke om i myldertrafikken, han forkludre hele min kontrol op, nu havde jeg lige fået lagt en strategi - som oven i købet virkede - for hvordan jeg kunne holde styr på myldertrafikken og samtidig passe på mig selv, og det fucker han så lige op. Hvornår lærer jeg at holde mig til planen uden afvigelser? God dammit!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tankernes trafikprop er publiceret 02/12-2013 00:07 af BittenBB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.