folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Fra fredag sidst på eftermiddagen og til lørdag middag, sov jeg stort set hele tiden! Har tidl. haft disse døgn, men det er ved at være noget tid siden. Er overbevist om at det er kroppens måde at sige fra på!

Fik lørdag nat 50 kr. i drikkepenge, da en kunde synes jeg har et smukt navn! Da jeg i det forrige århundrede (1987) gik meget i byen, brugte jeg altid mit mellem navn. Det var en stor irritations moment, at folk enten ikke kunne udtale, eller huske det! Da jeg i 1993 smed Andrés far ud, begyndte jeg et nyt kapitel i mit liv og dermed også brug at mit fornavn. I dag er jeg glad for mit navn, og de fordele det kan give ved at folk ved hvem jeg er pga. dette.

Søndag havde jeg en 4 timers pålagt vagt i Ribe fra 21.00-01.00. De "bønder" ( kærligt ment) tror vist, at der stadig er udgangsforbud efter mørknes frembrud fra krigens tid. Der sker bare ikke en dyt på den tid af dagen. Havde en stoptur til 65 kr. - hvilket totalt gav mig en timeløn på 16,25.

Har i store træk faste rengøringsdage-hvilket er mandag og torsdag, plus div dage hvor jeg støvsuger pga. hundehår. Bella fælder ekstremt meget i forhold til tidligere, så hun er nu på speciel kost fra dyrlægen. Jeg har stadig noget som SKAL ordnes inden sengetid...



Ps. Har fået tid på sygehuset mht. fjernelse af min livmoder-hvilket er på min fødselsdag i januar. Tanken om at skulle tilbringe et par dage der, huer mig ikke, men det er jo enten eller!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et sovedøgn er publiceret 02/12-2013 21:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.