Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Hey dagbog, - da jeg kom hjem, var min computer slået op på en youtube melodi, jeg aldrig har bedt den om at slå op??!! Den har sgu sit eget liv?! en melodi af "passenger - Things you've never done" - har aldrig hørt den før...funnny, kinda ironic..hvis man kender mig..

Og mit hoved mantra på uddannelsen er, at prøve, uanset hvad! - men, - hehe, still they dont get it, - it dosent matter, - only one thing does! - game over,..

Læste igen noget om en der var blevet slået ihjel, af en mand uden sjæl..hvor ville jeg ønske jeg kunne have været der, for på denne gang, - at kunne stoppe denne store uretfærdighed..med alt min styrke..

Jeg skal have læst det sidste af kap 9 færdig, - 5 minutter, så er det test tid..jeg skal også have snakket med hende fra jobcenteret, - måske kan hun hjælpe med en elev plads et sted..jeg har fået skrevet ned til hende den anden, fra jobcenteret, hun skulle bare have en status opdatering på, hvordan det gik..det fik hun så..jeg er ikke ude endnu, - jeg prøver hårdt, men det er svært..var mine hovedtræk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det sidste lys er publiceret 12/12-2013 14:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.