9 år siden

Olie i cement

Min røvfattige søster
Flickarocks
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
9 år siden
Er idag kørt nordpå i vores gamle bil der lige skulle have et servicetjek inden Kærestens datter igen får lov at låne.. det gik hvis mest ud på at få slukket et par alarmlamper så en stump udstødning og et ABS tjek og den er nu i topform..

På arbejde var jeg ved at tjekke en gearkasse og den sad ski fast og dieselmotoren kunne ikke trække den rundt.. så åbnede dækselet til gearkassen så jeg kunne se hvad der skete.. så da jeg prøvede igen slap den pludselig fri og tandhjulene susede rundt sendte en stråle af olie ud i lokalet og der sad muren 4 m henne ved at røre en spand mørtel.. åå heldigvis ramte jeg ikke manden, men han fik da hvis en smule med i cementblandingen.. jaaa så vidste jeg ligesom også at nu skulle jeg tørre olie op :-)

Til aften har jeg været ude kigge på julegaver og jaaa er altså ikke god til det men satte mig i en stol I Kea og studerede ønskeseddeler og spekulerede på hvordan jeg skulle finde noget mellem alle deres sager,, mmen tror ski jeg fandt ting der kan pakkes ind så kan de jo altid bytte hov bonen blæste forresten væk sååå måske er det ikke helt nemt.. men så er det heldigt jeg købte lige det til familien som jeg ønsker mig:-)

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Olie i cement er publiceret 16/12-2013 23:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.